Wieloszko, dzięki, muszę się właśnie czymś zająć Będę robić szydełkowe serwetki
Te czerwone stoją w doniczkach, lało więc nie sadziłam
Będą limonkowe, dzięki uprzejmości Magnoli i więcej oczywiście.
Nie reklamowałam, ona ładnie zakwitła, ale chyba potem ją zmroziło..dałam jej szansę, zobaczymy. Tam ma być żwirek wszędzie..
ach doszły moje nożyce do bukszpanów..ale jakieś giganty mi M. fundnął.. matko jak ja tym ciechnę kulki.. więc może w końcu im zrobię strzyżenie..
jejku,mieszam- dalej znów sa róże, hortensja nie powinna konkurować z rózami. Nie ma co, odpuśćmy hortensję.
Napisz jakie masz berberysy.
widzisz Wieloszko, co ja przechodzę
żartuję.. normalnie będę musiała odpracować u Magnoli za jej pomoc..
hortensje nie..mi też tam nie pasują
Berberysy mam tylko 3, ale mogę kupić
Admiration i dwa, które są karłowe i myślałam, że admiration a nim nie są..)
widać je tam przy samej krawędzi, nie przesadzam, bo nie mam weny.. i Pissardi
Wieloszko, dzięki, muszę się właśnie czymś zająć Będę robić szydełkowe serwetki
Te czerwone stoją w doniczkach, lało więc nie sadziłam
Będą limonkowe, dzięki uprzejmości Magnoli i więcej oczywiście.
Nie reklamowałam, ona ładnie zakwitła, ale chyba potem ją zmroziło..dałam jej szansę, zobaczymy. Tam ma być żwirek wszędzie..
ach doszły moje nożyce do bukszpanów..ale jakieś giganty mi M. fundnął.. matko jak ja tym ciechnę kulki.. więc może w końcu im zrobię strzyżenie..
To się ogrodem zajmij, choć czytam, że nie masz weny... To chociaż chwasty wyrywaj, na nich się wyżyj! Albo ciachając bukszpany - narzędzie "zbrodni" już masz
No, to ja też... Za chwilę się Magnolii cała ekipa do pracy uzbiera Tylko do czego my się Jej nadamy? Do chwastów może...
ja myślę, że ona nam robotę by znalazła)
Aga u nas dopiero dzisiaj przestało padać) tylko chwastom to nie straszne...
tak na marginesie cięcia.. historyjka sprzed 10 min
przyszły monitory kurierem, przychodzi mój kolega i tekst.. ' ale super' mieć takie dwa na biurku..."
ja na to.."jakoś mnie monitory nie kręcą"
on: a co cię kręci)?
ja: nożyce do bukszpanu
No, to ja też... Za chwilę się Magnolii cała ekipa do pracy uzbiera Tylko do czego my się Jej nadamy? Do chwastów może...
Dziewczyny, cicho sza z odpracowaniem, bo przedogródka nie zrobię tylko na roboty pod Warszawę pojadę na wakacje. Ja to dopiero mam do odpracowania. Najcięższą robotę dostanę.
Abiko, nie wiem jakie masz te 2 berberysy. Może to Bagatelle, albo Atropurpurea nana.
Admiration byłoby najlepsza, bo dość jasna. Do tego wrzosy tak żeby wypełnić całą resztę, najlepiej w tych 2 odmianach które masz.
ja myślę, że ona nam robotę by znalazła)
Aga u nas dopiero dzisiaj przestało padać) tylko chwastom to nie straszne...
tak na marginesie cięcia.. historyjka sprzed 10 min
przyszły monitory kurierem, przychodzi mój kolega i tekst.. ' ale super' mieć takie dwa na biurku..."
ja na to.."jakoś mnie monitory nie kręcą"
on: a co cię kręci)?
ja: nożyce do bukszpanu
mina mojego kolegi bezcenna
Ale normalnie mu suchara zapodałaś No ale kogo nie kręcą?