to pierwszy.. reszta czeka na zrobienie.. kamienie są ale teraz będę robiła zdjęcia przed i po..
dzięki, że zajrzałeś.. i jak już jesteś co posadzić zamiast hakuro, którą umierciłałm chyba, choć właściwie to mi nawet trochę na rękę..
Rób foty koniecznie.... ja się za głowę czasami łapię oglądając stare fotki ... i uwierz mi.... to bardzo budujące ..... bo zapominamy jak było
A u Ciebie zmiany na plus Wielkie..coraz ładniej..... a posadzenie jedno w drugie..... też mi uwierz... znam to też z autopsji ... bo ja nie takie rzeczy robiłam...
Agnieszka czy te lawendy maja być w tej obwódce którą widać na fotce ....zajrzyj do Finki sklepu -kupiłam u niej bosską kocimiętkę SIX HILL GIANT . jest wysoka i gęsta , i na pewno będzie się tam prezentować super ...a zamiast wierzby Hakuro przemyśl czerwonego buka pendulę szczepionego na pniu ...albo formę kolumnową ...
Ania, zguba pojawia się i znika wpadam do Twojego ogródka, ale co ja mogę pisac o takim ogrodzie wiesz, że super
Ania staram się jak moge i podpatruję u was
Alinko tak, w bukszpanowej obwódce, zaraz pójdę do Finki popytać. Buka mam kolumnowego, tego samego co ty zresztą, bo kuiłam po wizycie u Ciebie super zaczął rosnąć. Mam go koło różanki, miałąm go przesadzić w zawijas właśnie, a wiśnię Umbraculiferę przesadzić w inne miejsce, bo jednak troche mi tam wielkie drzewo wyrośnie Boję się, że buk nawet kolumnowy będzie za duży tam gdzie jest teraz hakuro. Strona wcześniej. Nie mam zdjęć w pracy
Wolna chwila.. kilka zdjęć, które czekają aby wam pokazać. Zaczynamy
Sezon różany w pełni, choć bliżej mu już końcowi...
Taras jedna róża.. nie mogłam doczekać się aż pąki się rozwiną
Tojeść kropkowana.. uwielbiam jej kolor i ładnie wygląda z hostami
hakuro.. no i się nie poddała wypuściła listki..
na koniec moja mała towarzyszka, choć za tego rodzaju stworzonkami nie przepadam..