Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

Anda 19:23, 08 paź 2018

Ladne rozyce zamowilas. Artemis kwitnie jakby bukietami slubnymi. Natasha tez sliczniutka

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 08:30, 09 paź 2018

Urszulla napisał(a)

Jaki super plan choć róże wolę kupować jak kwitną, żeby nie było kota w worku. A sprzątanie jesienne jest bardzo ambitne.

Ulcia ja również, ale jesienią jednak lepiej się przyjmują. A teraz u nas łądna jesień się zapowiada, długo ciepło, nie mam przymrozków więc powinno być dobrze. I tyle chyba by było z zakupów. Ciężko coś więcej dosadzić na takim areale, chyba że coś wypada. Z róż się cieszę, najwyżej będę sadziła w donicach jak Anda
abiko 08:32, 09 paź 2018

Anda napisał(a)
Ladne rozyce zamowilas. Artemis kwitnie jakby bukietami slubnymi. Natasha tez sliczniutka

Artemis mi chodził po głowie już dawno. A Natasha wpadła mi w oko.. może przez to dla kogo jest dedykowana Gosieńka ma dla mnie jeszcze kilka perełek i tyle.. zostają doniceGdyby tylko nie chorowały.
abiko 08:33, 09 paź 2018

I tak sobie właśnie pomyślałam, że może przerobię całą białą rabatę.. wywalę jeżówkę dosadzę róż.. hmm do przemyślenia.
Bogdzia 20:26, 09 paź 2018

Też lubię barbule , mam trzy , piękny maja kolorek.Jesienny ogród u Ciebie równie piękny jak w innych porach roku. Pozdrówka zostawiam.
Zuzka25 22:05, 09 paź 2018

Dziękuję za odwiedziny U Ciebie nie da się tak szybko wszystkiego przeczytać jak u mnie Przejrzałam do 150 strony , ale z ciekawości przeczytałam też ostatnie Masz bardzo ładne zejście do ogrodu, piękne róże i byliny i ogólnie cały ogród , a rabaty takie przemyślane. Jesienią też zastanawiałam się też na Orance Ice, ale ostatecznie dokupiłam Admiration, bo mniejszy
abiko 09:13, 10 paź 2018

Zuzka25 napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny U Ciebie nie da się tak szybko wszystkiego przeczytać jak u mnie Przejrzałam do 150 strony , ale z ciekawości przeczytałam też ostatnie Masz bardzo ładne zejście do ogrodu, piękne róże i byliny i ogólnie cały ogród , a rabaty takie przemyślane. Jesienią też zastanawiałam się też na Orance Ice, ale ostatecznie dokupiłam Admiration, bo mniejszy

Nudna lektura, szkoda czasu, masz co robić
To ciekawe, że wszystkim się podoba wejście a mnie nie.. normalne?
Rabaty są właśnie nie przemyślane.. Twoje będą przemyślane Ja już na etapie zmian ogrodu o którym pisała Anda
Admiration polecam, mam i dosadziłabym więcej gdyby było gdzie. Rośnie ładnie, cudowne kolory, nie choruje
abiko 09:16, 10 paź 2018

Bogdzia napisał(a)
Też lubię barbule , mam trzy , piękny maja kolorek.Jesienny ogród u Ciebie równie piękny jak w innych porach roku. Pozdrówka zostawiam.

Ja mam już dwie, może gdzieś wcisnę jeszcze jedną, chociaż będzie ciężko
Mam kłopot z ukorzenieniem azali od sąsiadki za nic nie chce się ukorzenić, nawet przez odkład.No ciekawe.. piękny fioletowy kolorek ma A pamiętam jak z Małą Mi kupowałam rodki to wszystko zrobiłam jak pisałaś u siebie i rosną I za to wielki szacunek za dzielenie się wiedzą
sylwia_slomc... 09:56, 10 paź 2018

abiko napisał(a)

Nudna lektura, szkoda czasu, masz co robić
To ciekawe, że wszystkim się podoba wejście a mnie nie.. normalne?
Rabaty są właśnie nie przemyślane..

Bredzisz
Monia81 10:03, 10 paź 2018

Aguś dobrze Sylwia pisze, brednie posuwasz, ja tam u Ciebie, żadnych rabat nie przemyślanych nie widziałam, masz poukładane tak jak trzeba u mnie to jest miszmasz buziaki
A i fajne spotkanko u Iwonki miałyście, super, zazdroszczę bardzo, ale może kiedyś się uda do Iwonki dotrzeć