Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

Dorota123 17:22, 22 paź 2018

Czytam o planach na warzywnik w skrzyniach - to cieszy.
Czytam też o zakupie róż i pomylonych sadzonkach - to już martwi i opóźnia sadzenie. Ja jestem rozczarowana moimi różami. Mam ich ponad 80 sztuk, niewiele powtórzyło kwitnienie, a przecież po pierwszym kwitnieniu dostały nawóz i podlewane też były.
Fajnie, że macie wspólną rodzinną pasję, myślę o bieganiu to jednoczy jeszcze bardziej rodzinę.
Pozdrawiam jesiennie.
Monia81 18:40, 22 paź 2018

Kurczę, czy nie może być tak, że zamawiasz i dostajesz to co się chce, krew zalewa z tymi sklepami internetowymi... fajniusio, że skrzynie się robią... wiesz w sobotę mykałam z Tarnowa i jechałam obok Ciebie, ale późno było...
Aguś jak będziesz zbierać nasionka tych cyń zbierzesz i dla mnie, bo piękne są i do warzywnika bym je wrzuciła buziaczki dla Was
abiko 08:47, 23 paź 2018

Katkak napisał(a)
Aguś teraz kiedy pogoda już nie grillowa, koszyczek od Ciebie cieszy mnie w domu.

A mój jeszcze w ogrodzie moknie
abiko 08:47, 23 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Też fajnie

z góry to jak trumienki wyglądać będzie
abiko 08:48, 23 paź 2018

Anda napisał(a)

Oj, masz pecha. Ale co się odwlecze to nie uciecze

Mam nadzieję, na razie czekam na odzew. Dam im jeszcze jeden dzień. Bo ja raczej miła jestem do momentu jednak
abiko 08:50, 23 paź 2018

Dorota123 napisał(a)
Czytam o planach na warzywnik w skrzyniach - to cieszy.
Czytam też o zakupie róż i pomylonych sadzonkach - to już martwi i opóźnia sadzenie. Ja jestem rozczarowana moimi różami. Mam ich ponad 80 sztuk, niewiele powtórzyło kwitnienie, a przecież po pierwszym kwitnieniu dostały nawóz i podlewane też były.
Fajnie, że macie wspólną rodzinną pasję, myślę o bieganiu to jednoczy jeszcze bardziej rodzinę.
Pozdrawiam jesiennie.

Dorotko u mnie podobnie. Na dodatek chorują, ale nic nie poradzę, że mam do nich taką straszną słabość. Jak do słodyczy

Bieganie to raczej z doskoku, bardziej chodziło o to, żeby z dziećmi pobyć właśnie. I przy okazji okazało się, że z naszą kondycją jednak mimo lat tak źle nie jest Ale chciałabym mieć tyle zaparcia jak Kasia nasza, żeby biegać
abiko 08:52, 23 paź 2018

Monia81 napisał(a)
Kurczę, czy nie może być tak, że zamawiasz i dostajesz to co się chce, krew zalewa z tymi sklepami internetowymi... fajniusio, że skrzynie się robią... wiesz w sobotę mykałam z Tarnowa i jechałam obok Ciebie, ale późno było...
Aguś jak będziesz zbierać nasionka tych cyń zbierzesz i dla mnie, bo piękne są i do warzywnika bym je wrzuciła buziaczki dla Was

Trochę już pozbierałam, tylko nie gwarantuję, że poschodzą U mnie z nimi jakoś różnie bywa.

Trzeba było dzwonić Zawsze to jakaś kawa czy herbata jest w domu

Pomyłki się zdarzają, bardziej mnie irytuje, że jednym nie a innym czyli mnie często się to przytrafia
Czekam na Artemis.. doślą, nie doślą?
sylwia_slomc... 08:54, 23 paź 2018

abiko napisał(a)

Z góry to tylko satelita ogląda
Zuzka25 16:09, 23 paź 2018

abiko napisał(a)

Też jestem ciekawa skrzyń warzywnych Sama się do mini warzywniaka przymierzam. Jedyne co mnie wstrzymuję, to myśl, czy na pewno będę chciała coś uprawiać. Chcieć chcę, ale jak to w "praniu wyjdzie" Bo gdyby mi się jednak znudziło, to mąż nie będzie zachwycony
Dorota123 16:11, 23 paź 2018

abiko napisał(a)

Dorotko u mnie podobnie. Na dodatek chorują, ale nic nie poradzę, że mam do nich taką straszną słabość. Jak do słodyczy

Bieganie to raczej z doskoku, bardziej chodziło o to, żeby z dziećmi pobyć właśnie. I przy okazji okazało się, że z naszą kondycją jednak mimo lat tak źle nie jest Ale chciałabym mieć tyle zaparcia jak Kasia nasza, żeby biegać
W moim przypadku o bieganiu mowy nie ma, kondycja kiepska. Dobrze, że łażę bo z chodzeniem czasem bywa kiepsko.