Odpowiem hurtem dziewczyny:
W ogrodzie na razie w miarę spokój, bo jak widać na załączonych obrazkach posprzątane byle jak, ale też nie specjalnie zbieram co do listka.
Kwitną głównie krokusy, ciągle mam mało i n jesień dosadzę znowu, może jakieś ciekawe.
Kociaki jak widać również kawałek z krokusową łąką upodobały sobie do zabawy więc je łamią. Trudno. Rosną i są naszymi ukochanymi zwierzakami
Ciemierniki są śliczne, u mnie nie wszystkie rosną jakbym chciała, ale też jeszcze nie pokazały tego co potrafią, część w pąkach. Dostały wapno, na jesieni miały popiół, zobaczymy czy będą rosły jak Sylwi jak na sterydach..
Biały, Anpi widzę z okna i ewidentnie mu pasuje miejscówka pod magnolią o dziwo, bo kwitnie najładniej.
Wczoraj kupiłam w LM sobie dwa jeszcze. Jeden taki jak mam i chyba to jest ten co Sylwia masz u siebie taki wielki, i jeszcze taki lekko różowy. Spróbuję posadzić je w sobotę. Mus ściągną Iwonkę

po stipy.
Zostało mnóstwo do pracy, ale że życie płata figle jak napisała Sylwia to jakoś powoli to zrobię. Donice umyć, zdjąć okrycia, posadzić bratki.. w tym roku ciągnie mnie w niebieski

i takie kupiłam.
I bardzo mnie ciekawi czy zakwitną mi wszystkie tulipany w donicach, bo co roku coś zawsze nie kwitnie..
Na watkach nie jestem na bieżąco, ale nadrobię

Ściskam Tych co zaglądają i do wiosny drodzy ogrodnicy