Moja ulubiona Inversowa nie sprawiła zawodu. Dalej trzyma fason.
Tym razem jednak ochy i achy zostawiam dla duetu rudbekii i liatr na skarpie. Wyglądają bosko wśród tych traw.
Róże wciąż piękne.
Na jednym ze zdjęć wypatrzyłam żółtolistnego rdesta. Mój wciąż w fazie oseskowej. Pozostaje mi mieć nadzieję, że trojeść bulwiasta i ten rdest kiedyś osiągną poziom zbliżony do twoich.
Twoja wilczyca ma powody do dumy, że takie włości ma pod opieką.
Ale pyszne widoki, wszystkie
Bardzo mi wpadł w oko pomarańcz w połączeniu z bielą.
Dumna psica spoglądająca na ogród - wymiata.
I ten zacytowany obrazek urzekł mnie, świetna kompozycja.
No wpadam w kompleksy...
Madzia cudowności pokazałaś wilczyca ma raj na ziemi
Podziwiam nieustannie pracusiu
Ja latem się obijam, głównie podlewam a ty ciągle działasz jak mróweczka
Matko, Magda, jaka piękna porcja pięknych zdjęć!!! Cudownie masz! Takie lekkie te kompozycje jakbyś wsadziła te rośliny to tu to tam a wszystko pięknie gra ze sobą. Masz talent.
No i niezmiennie dziwię się jak Ty dajesz radę to ogarnąć. Ja to chyba leniwa jestem...
Daga dziękuję za pochwały ,chociaż nie czuję się wcale na wyższym lewelu
wiecznie poprawiam te początkowe nasadzenia -chciałam szybko mieć ogród ..... a teraz po czasie mam niskie byliny posadzone gdzieś tam z tyłu i nie dość ,że ich nie widać ,to w dodatku marnieją ....więc ten tego ...
na fotkach można wszystko ładniej pokazać niż jest w rzeczywistości
do ideału nawet nie dążę -ale chciałabym mieć na czym oko zawiesić każdą porą roku ,bez fobii ,że to czy tamto jest nie tak
Wilczyca znowu rozkopała dziurę w różach wrrr i przy domku ogrodnika atakowała jeża -z pyska krew się lała ,ale nie chciała odpuścić -dobrze, że syn ją odciągnął i jeżyka uratował przynajmniej mam taką nadzieję -mówił ,że już go nie było jak poszedł sprawdzić co z nim