Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 20:40, 27 lip 2023

Alija napisał(a)

Madziu, wzdycham tylko, tak pięknie u Ciebie.
Trawy rosną Ci niesamowicie, u mnie red baron zniknął mi już dawno, nie dał rady, przyrosły go inne rośliny.

Alicja dziękuję za komplementy
tak to jest z tymi roślinami -u jednych rosną za dobrze ,u innych wcale
Magleska 20:42, 27 lip 2023

ewsyg napisał(a)

Magda,ale bajka ogrodowa i jak cudnie pokazana. Pięknie masz, jestem zachwycona.

A co są za drzewa na tym zdjęciu ?

Ewa dziękuję

to są wiśnie Royal Burgundy -też mają jakieś pęknięcia na pniach -ale narazie rosną
Magleska 20:42, 27 lip 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

U mnie nadal nie chcą

a ja wywaliłam już z 10 taczek jego
Magleska 20:43, 27 lip 2023

Alija napisał(a)

Okazuje się, że u Kasi nie rosną, u Sylwii nie rosną, u mnie też nie, tylko Madzia ma rękę do red barona.

Alicja nic na to nie poradzę chyba lubią moją glinę haha
Magleska 20:45, 27 lip 2023

April napisał(a)
Jak u ciebie cudnie. W depresję wadam jak tak porównuję ze swoim. Masę masz pięknie skomponowanego kwiecia.
Czy wy na pewno chcecie mnie odwiedzić? Bo atrakcje mogę zapewnić tylko towarzyskie
Ogród wstyd pokazać

Jola
dziękuję za pochwały ,ale w depresję nie wpadaj -na fotkach mój ogród wygląda 100 razy lepiej niż na żywo -musisz przyjechać i zobaczyć w realu

i cieszę się ,że już niedługo się spotkamy
Magleska 20:47, 27 lip 2023

Urszulla napisał(a)
Madzia, zebrinusa podzieliłam siekierą na 10 sadzonek. Tylko siekierą. Ile lat miała ta kępa?
Zdecydowałam że tylko 2 pęcherznice dam dla urozmaicenia. Przeraziły mnie te korzenie

Ula ta kępa miała ze 3 ,max 4 lata -kupiłam kiedyś 2 sadzonki i znich pózniej zrobiłam 10 -a teraz już 3 wydałam

szkoda ,że nie chcesz tej trzeciej pęcherznicy -nie mam na nią pomysłu
Magleska 20:49, 27 lip 2023

LIDKA napisał(a)
Madzia myślisz że teraz moge ściąć i podzielic rozplenice? Mam jedną w miejcu gdzie robie reorganizację i mi przeszkadza.
A widze że z Ula pociachała zebrinusa fest.

Lidka według mnie możesz ,ale musisz się liczyć z tym ,że już w tym sezonie nie będzie ona wyglądać ładnie -ja przesadzam trawy cały sezon ,ale ścinam je na krótko po podzieleniu i dopiero od kolejnego sezonu wyglądają

Magleska 20:54, 27 lip 2023

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Połamania platana bardzo współczuję. W młodym ogrodzie strata każdego większego drzewa jest bardzo bolesna. Życzę, aby udało się zabezpieczyć to, co pozostało i aby drzewko wykazało chęć do dalszego życia.

Rabaty kwiatowe to mistrzostwo świata. Prezentują się uroczo o każdej porze. Wiele jest u Ciebie takich miejsc, na których widok w sercu odzywa się takie miłe piknięcie.

Haniu dziękuję za wsparcie spróbuję go uratować .....z jakim skutkiem -wiosną się okaże

mam kilka takich rabat ,co naprawdę je już lubię i mnie bardzo cieszą -rano przed pracą z uśmiechem spoglądam na nie przez okno

ale są też miejsca słabsze ....cały czas coś ulepszam ,zmieniam i końca nie widać
Magleska 20:55, 27 lip 2023

Kordina napisał(a)

No weź przestań? Że Wilczy Ogród piękny jest to każdy wie i widzi, ale, że Ty wpadasz w depresję ze swoim? To prawdziwy grzech

Racja dobrze powiedziane
anpi 22:48, 27 lip 2023

Madziu, mam nadzieję, że platan da radę!
Trawy u Ciebie naprawdę szaleją, Red Baronem u Ciebie się zachwycałam, ale wiadomo z ekspansywnością ciągła robota U mnie siedzi w miejscu

Ciekawa jestem jak pomidorki w nowej szklarni?