Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

sylwia_slomc... 21:50, 25 lip 2023

Kasya napisał(a)
no… u mnie nie chciały rosnac
Zdolna jestem

U mnie nadal nie chcą
Alija 22:20, 25 lip 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

U mnie nadal nie chcą

Okazuje się, że u Kasi nie rosną, u Sylwii nie rosną, u mnie też nie, tylko Madzia ma rękę do red barona.
April 17:10, 26 lip 2023

Jak u ciebie cudnie. W depresję wadam jak tak porównuję ze swoim. Masę masz pięknie skomponowanego kwiecia.
Czy wy na pewno chcecie mnie odwiedzić? Bo atrakcje mogę zapewnić tylko towarzyskie
Ogród wstyd pokazać
Urszulla 20:54, 26 lip 2023

Madzia, zebrinusa podzieliłam siekierą na 10 sadzonek. Tylko siekierą. Ile lat miała ta kępa?
Zdecydowałam że tylko 2 pęcherznice dam dla urozmaicenia. Przeraziły mnie te korzenie
LIDKA 22:13, 26 lip 2023

Madzia myślisz że teraz moge ściąć i podzielic rozplenice? Mam jedną w miejcu gdzie robie reorganizację i mi przeszkadza.
A widze że z Ula pociachała zebrinusa fest.
Gruszka_na_w... 22:27, 26 lip 2023

Połamania platana bardzo współczuję. W młodym ogrodzie strata każdego większego drzewa jest bardzo bolesna. Życzę, aby udało się zabezpieczyć to, co pozostało i aby drzewko wykazało chęć do dalszego życia.

Rabaty kwiatowe to mistrzostwo świata. Prezentują się uroczo o każdej porze. Wiele jest u Ciebie takich miejsc, na których widok w sercu odzywa się takie miłe piknięcie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kordina 23:43, 26 lip 2023

April napisał(a)
Jak u ciebie cudnie. W depresję wadam jak tak porównuję ze swoim. Masę masz pięknie skomponowanego kwiecia.
Czy wy na pewno chcecie mnie odwiedzić? Bo atrakcje mogę zapewnić tylko towarzyskie
Ogród wstyd pokazać

No weź przestań? Że Wilczy Ogród piękny jest to każdy wie i widzi, ale, że Ty wpadasz w depresję ze swoim? To prawdziwy grzech
Magleska 20:09, 27 lip 2023

Magara napisał(a)
Madziu, no z platanem straszna szkoda
Ale ogród masz piękny i tak

Red barony mnie od paru lat kusiły Ale widzę, że na dobre mi wyszła moja ślamazarność ogrodnicza
Za to dzwonki Elizabeth Oliver już kupione

Daga red barony od dawna wiadomo ,że trzeba w jakiś ramach trzymać -ja chciałam być mądrzejsza i myślałam ,że go dopilnuję i będę plewić na bieżąco nadmiary -ale niestety nie przewidziałam ,że nie będę się wyrabiać ,żeby mieć wszędzie ogarnięte-dużo też zaległości przez zeszły sezon ,w którym naprawdę po operacji niewiele robiłam ,w tym przenosiny warzywnika i też red baron miał pole do popisu .....
cóż zrobić -teraz trzeba nadrabiać popełnione błędy

Dzwoneczki są śliczne

Dziękuję za pochwały
Buziaki
Magleska 20:10, 27 lip 2023

Gosialuk napisał(a)
Madzia cóż napisać, szkoda drzewa, bo już spore było.
Cała reszta cieszy oczy.
A tego wydłubywania trawki nie zazdroszczę.

Gosia no szkoda ....ale już mleko się rozlało ....
cała reszta na szczęście dalej cieszy

Magleska 20:12, 27 lip 2023

anabuko1 napisał(a)
O nas to ci się narobiło z tym platanem. No szkoda, szkoda. Ale dobrze że drzewo stoi. Da radę dalej rosnąć.
Ogrodowe widoczki jak zawsze podziwiam

Aniu dziękuję za pochwały
narobiło się ,ale na pogodę i wichury niestety nie mamy wpływu -tak jak na różne inne wydarzenia