Nie no, ja rozumiem że zdjęcia w aparacie można poprawić np kolor, kontrast, jasność. Ale nie spotkałam się żeby z bałaganu zrobił się porządek, więc nie czaruj mi tutaj.
Perfekcjonistka w każdym calu
Nie znam odmiany -te dostałam od Uliz Blasków i cieni -może ona wie ,co to za one
Helen dziękuję Kochana
Daga wpadnij na żywo ocenić .....może ja mam coś z głową nie tak ,bo wkoło widzę ile jeszcze prac do zrobienia
czasami to taka robota głupiego ...np sadziłam kiedyś bukszpany ,a teraz je wywalam ,bo zeżarte itp itd
Haniu dziękuję Kochana
samo się nie zrobi ,więc jak już ten ogród zrobiłam ,to muszę i chcę o niego dbać
Buziaki
lecę kamyczki kopciuszkować
Jola ja zdjęć prawie nie poprawiam -robię zdjęcia w automacie -bo tak najszybciej -jedynie czasem przycinam z góry ,czy boku jakieś niepotrzebne widoki
perfekcjonistka może we łbie ....bo frustracja ,jak się nie ogarnia ....
Buziaki
Skończyłam przygotowanie warzywnika do sezonu. posiane warzywka i rozsady w szklarni -zostały mi do posiania ,ale to dopiero pewnie końcem kwietnia ogórki ,melony i cukinie
Ziemia mocno siadła w skrzyniach ,a mój kompost jeszcze się nie przerobił -pewnie dopiero jesienią wyrównam te braki ziemi w nich
Na tarasie dosadziłam do donic bratki i wykopane bukszpany z przedogródka ( te ,które jeszcze rokują jakiś wygląd ) tym sposobem kolejny kawałek odhaczony z listy prac
Na brudne doniczki nie patrzymy dopiero na zdjęciach zauważyłam ,że są brudne