Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 19:46, 04 mar 2024

anpi napisał(a)
Madziu idzieesz jak burza z tym sprzątaniem, ale masz rację, skup się na ogrodzie, odganiaj wszystkie niepokojące myśli. Możesz liczyć na nasze duchowe wsparcie, będziemy przed 20 -tym na rekolekcjach.
Trzymaj się kochana, bo jesteście z Monią na naszej liście "marzenia do odwiedzenia późnym latem lub jesienią" A jak trzeba będzie to wcześniej zbierzemy grupę wsparcia ogrodowego i zjedziemy pomóc Ci w sezonie coś ogarniać
Buziaki!!!

Aniu Kochana jesteś dziękuję
zapraszam kiedy tylko chcecie
Magleska 19:49, 04 mar 2024

Urszulla napisał(a)

Madzia, jesteś niesamowita
Kora u Ciebie robi robotę, a szklarnia wybitnie przygotowana do sezonu Coś myślę, po cichutku, że masz dużo sił wiec prognozy mogą być zafałszowane namawiam Cię do tego żebyś do nas pisała po operacji, a nie zamykała się będziemy Cię wspierać A Córcia mogłaby jakieś foty na bieżąco słać że szklarenki i ogrodu.

Ula fotki pewnie będę mogła sama robić
dzięki

Urszulla napisał(a)

Na maleńką sadzonkę się załapię?
Masz mocne nasłonecznienie to szybko wszystko zakwitło, nawet hiacynty. U mie dopiero liście widać. A te białe pierwiosnki ode mnie to dopiero połowa atrakcji, poczekaj nie dziel jeszcze. W sezonie też można dzielić.

Jasne ,że tak

dzielić będę pewnie teraz ,bo pózniej ze 2-3 miesiące ogrodowo nic nie będę działać
Magleska 19:52, 04 mar 2024

mrokasia napisał(a)
Ożesz, Magda. zwolnij trochę .
Piękne te pierwiosnki, że ja jeszcze nie mam żadnego! Ten pełny cudo!!!

Kasia jeszcze tylko 3 dni wolnego korzystam na maksa

Nie masz żadnego pierwiosnka ? skuś się chociaż na jednego ,bo jak to tak

u mnie nie wszystkie tak ładnie rosną -te od Uli są jakieś wyjątkowe -muszę ich namnożyć jak najwięcej
Magleska 19:53, 04 mar 2024

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jaki porządek Woow zazdroszczęNo ale cóż kto robił ten zrobił Buziaki wiosenne przesyłam

Małgosiu cieszę się ,że mnie odwiedziłaś
Buziaki też przesyłam

Magleska 19:54, 04 mar 2024

Judith napisał(a)
Dobrze Margo napisała - porządek masz nieprzyzwoity

Dziękuję lubię mieć porządek w ogrodzie jeszcze nie wszędzie wycacane ,ale już bliżej niż dalej
Magleska 19:56, 04 mar 2024

Joann napisał(a)
Porządek i organizacja szklarni budzą mój podziw! Zazdroszczę tego uprządkowania te miniszklarenki są rewelacyjne!

Joann dziękuję lubię mieć porządek przede wszystkim w ogrodzie domowy bałagan mi nie przeszkadza zbytnio
sylwia_slomc... 20:11, 04 mar 2024

Jutro się zdzwaniamy jakoś
Helen 20:42, 04 mar 2024

Ale śliczne prymule, bardzo dobrze wyglądają. Znasz może odmianę?

Madzia, jestem na bieżąco i mocno ściskam
Magara 23:33, 04 mar 2024

Magleska napisał(a)

nie wiem czemu mój aparat robi takie nierealne ładne zdjęcia ,bo aż takiego porządku nie mam ....,ale na fotkach faktycznie wygląda lepiej niż w realu

Na fotkach wszystko wygląda lepiej, każdy wie Chociaż w Twój porządek nie wątpię wcale, a wcale
Ze mnie łacha drą najukochańsze forumowe koleżanki, za mój porządeczek Okupiony ciężką tyrką
Gruszka_na_w... 10:45, 05 mar 2024

Magleska napisał(a)

Joann dziękuję lubię mieć porządek przede wszystkim w ogrodzie domowy bałagan mi nie przeszkadza zbytnio

Mocno podzielam takie podejście do kwestii porządkowych.
Madziu, to ze odczuwasz teraz strach to najnormalniejsze w świecie. Dobrze, że ten strach Cię nie paraliżuje i znajdujesz siły na to, aby działać. Wszyscy tu trzymamy za Ciebie kciuki i przesyłamy dobrą energię.
Taras, wyszykowany na rekonwalescencję, czeka. Szklarnia też. Trzymaj się!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies