Asia dziękuję
Podpowiedz proszę ,czy dalie już mogę do donic powkładać i dać do szklarni ,czy to jeszcze dużo za szybko ...nie pamiętam kiedy w zeszłym sezonie to robiłam ...
też dostałam teraz przyśpieszenia -do 19-tego mam nadzieję ,że wyrobię się z wszystkimi wiosennymi pracami -plany poszerzeń niektórych rabat poszły się narazie paść
chcę tylko ogarnąć ,to co jest
Buziaki
Ula będę obserwować mam 2 oczary i obydwa mają pełno suchych liści ,a gałązki z frędzelkami tylko po zbliżeniu się widać
szklarnia już ogarnięta ,warzywnik też przygotowany do sezonu
Ania musiałam sobie pogooglować niektóre z roślinek
Napewno wymyślisz coś fajnego
fajnie mieć z każdego okna co się spogląda widok na ładne rabatki
ja mam teraz jedynie najgorszy widok z kuchni na rozgrzebany przedogródek -mam nadzieję ,że wyrobię się i dam radę chociaż do przyzwoitości go doprowadzić -mam tam jeszcze z 8 zeżartych bukszpanów do wykopania i chciałabym jakieś mini iglaczki dać w zamian i nie mogę się zdecydować jakie -najlepiej takie ,żeby nie trzeba było ciąć i żeby były cały czas ładne -cisowe kulki nie wchodzą w grę -bo u mnie cisy słabo rosną
Buziaki
Madziu wszystko bedzie dobrze. Musi byc. Inaczej tego nie widze. Tyle dobrych i cieplych mysli do Ciebie plynie od ogrodniczych siostr. Nie ma innej opcji jak dobrze.
Zerknij na prognozy. Ja myślę już je wkładać do ziemi, ale zaczynam na razie od tych bardziej przysuszonych. Z następnymi troszkę jeszcze poczekam. Zuza Antracyt już zaczęła podpędzać