Oj kochana jak Ty zapodasz takie fotki, to dech zapiera znam ogród bo przeca nie raz u Ciebie byłam, więc i na fotkach i w realu masz cudnie, wiesz, że na Twoim tarasie to bym mogła siedzieć i siedzieć
Takich dziur mam więcej -psica poluje na karczownika i rozwala trawnik i rabaty szukając gada trawnik pozwalam -na rabatach nie niech złapie dziada ,bo wczoraj jak plewiłam -to okazało się ,że rośliny w powietrzu rosną
Dziękuję cały czas dopracowuję ten mój ogród -a końca nie widać i chwasty .....nie do opanowania
Basia ona ma kilka takich miejscówek -zależy od pory dnia
Zuza haha -to moje niedopracowane ciurkadełka plumkawki ....a ,że przy okazji poidełko to fakt
Monia Dziękuję Kochana
to fotki i dobre światło po prostu -dużo jeszcze kawałków ,gdzie roślin brakuje ,albo coś wypadło ,albo nie rośnie ,jak miało rosnąć -jak to w ogrodzie -są miejsca lepsze i te gorsze
Daga specjalnie sfociłam ją kawałek po kawałku -jak się przyjrzysz ,to dojrzysz ,że są lepsze i gorsze kawałki na niej
ale ogólny widok jest już niezły -wg mnie oczywiście
Brakuje mi kory w ilości nie do ogarnięcia
z fotkami już niedługo się skończy .....w poniedziałek będę wiedzieć ,do kiedy się obijam jeszcze
Super, a pamiętasz cenę? Bo znalazłam w jednym miejscu ale 75 zeta za małego pikutka to nie wiem... Chociaż za cersicy płaciłam i więcej... tak teraz głośno dumam, jak to różnie się odbiera te ceny w różnych warunkach.
Zgadzam się z Tobą Magarku, tyle zdjęć, a takie piękne, że nie można się oderwać! Właśnie stwierdziłam, że muszę zacząć wcześniej do pracy przychodzić- pierwsza godzinka w spokoju na O.
Madziu ślicznie u Ciebie! Dołączyłabym chętnie do Twojej Wilczycy- miejscówka z widokiem idealna!