Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 20:29, 31 maj 2024

TAR napisał(a)
Madzia mega. Jak mowi moja znajoma po prostu petarda.

Czy ten deren, o ktory pytala Jola to Rainbow?
Mam nadzieje, ze tak. Bo ostatnio takiego kupilam i tez chce by tak wygladal jak ten na zdjeciu

Ania Dzięki

Nie wiem co to za dereń -kupiłam malutkiego pikutka z nazwą dereń -mam go ze 4 lata gdzieś -wcześniej był w błotnistej i tam coś marniał ,więc poszedł pod skarpę do żabiej i fajnie się wziął w garść -tylko nie zakwitł po tej przeprowadzce zeszłorocznej

ps.

obejrzałam w necie i faktycznie mógłby to być Rainbow -tan mój tak samo się przebarwia i kwiatki też takie miał wcześniej
Magleska 20:31, 31 maj 2024

Wafel napisał(a)
Cudownie z twoim ogrodem komponują się te zapożyczone krajobrazy ❤️ aż mi głupio tym moim "piardkiem-ogródkiem" tu na forum głowę zawracać

Asia Dziękuję

Czemu znowu głupio .....masz śliczny ogródek -każdy ogród na forum jest piękny i fajnie ,że są różne ogrody ,bo można się wzajemnie inspirować ,coś podpatrzeć ,czy po prostu nacieszyć oczy ładnymi fotkami
Magleska 20:33, 31 maj 2024

Kordina napisał(a)
No i cóż tu gadać? Jeden z najpiękniejszych ogrodów, Madzia gratulacje, stworzyłaś swój osobisty CUD

Bożena Dziękuję nie zasługuję aż na takie pochwały ,ale mi miło
Magleska 20:33, 31 maj 2024

Basieksp napisał(a)

Piękne widoki ogród i krajobraz poza nim świetnie się uzupełniają No i piesia cudnie zapozowała

Basia Dziękuję wraz z piesią
Magleska 20:34, 31 maj 2024

Urszulla napisał(a)

Ale czad

Ula Dziękuję

Magleska 20:37, 31 maj 2024

Monia81 napisał(a)
Madzia wielkie buziaki za dzisiaj ogród masz zjawiskowy, pełen barw, tak jak ci dzisiaj powiedziałam nic bym u Ciebie nie zmieniła miłością wciąż i nadal darzę Twoje klony i na pamiątkę fotki bo przeca nie na darmo wyciągnęłam z czeluści aparat

Monia
Ja Wam dziękuję za cudowny dzień ,porady hydrauliczne i za wspaniałe ,cudowne i nierealnie piękne fotki

pomimo ,że słoneczko świeciło na maksa zrobiłaś niesamowite ujęcia -super -bardzo mi się podoba ,aż nie mogę uwierzyć ,że to u mnie .....i chwastów nie widać -szok
Magleska 20:38, 31 maj 2024

olciamanolcia napisał(a)
Bajeczka Moniko

Monia zrobiła niesamowicie dobre zdjęcia

olciamanolcia napisał(a)

poleżałbym

Zapraszam
Magleska 20:40, 31 maj 2024

Magara napisał(a)
No i niemożliwe stało się możliwe Okazało się, że Madzia ma jeszcze ładniej niż sama pokazywała
Monia - super foty
Pole nagietków mnie rozczuliło - też chcę

Daga Magia fotek
Nagietki samosiejki -zostawiłam kwiatki w zeszłym sezonie i same tak się rozsiały -co prawda dosiewałam w tym sezonie też ,ale te dosiewane jeszcze nie kwitną -one rosną w agrestach
Magleska 20:43, 31 maj 2024

Wafel napisał(a)
Twój ogród jest jak zaprojektowany przez profesjonalistę, przeplatające się kolory, faktury wszystko ze smakiem, wyczuciem, wygląda naturalnie, nienachalnie, pięknie wykorzystana przestrzeń, ogród na tle zamglonych gór - bajka! ❤️

Asia Dziękuję Nie wiem co powiedzieć

Wafel napisał(a)
Jeszcze się tak zastanawiam, bo mieszkasz w otoczeniu gór, wiatry pewnie tam masz silne, ogród nie jest w jakimś zaciszu, jak te klony ci tak pięknie rosną? Nie są jakoś specjalnie osłonięte, czy źle to widzę ze zdjęć?

Klony rosną bez specjalnej opieki -kilka sztuk mi padło ,ale to z mojej winy raczej ( przesadzanie co chwilę )

Nic z nimi nie robię -przycinam co nieco ,wiosną cały ogród dostaje obornik granulowany i tyle ....

Mieszkam na wygwizdowie totalnym ..... i jeszcze -kupuję malutkie egzemplarze -tyle
Magleska 20:46, 31 maj 2024

Wafel napisał(a)
A tak w ogóle to robisz coraz piękniejsze ujęcia

Dziękuję fotki wszystkie w automacie - mam dość fajny obiektyw -nie jakiś wypasiony ,ale robi ładne zdjęcia

Jak wstawię kiedyś z telefonu ,to zobaczysz ,że ogród jak ogród - miejscami ładny ,miejscami taki sobie