Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Anda 21:47, 29 maj 2024

Pięknie Madziu, na bogato. Ogród bardzo ładnie się rozrasta
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
olciamanolcia 22:01, 29 maj 2024

Nie będę cytować bo nie chce mi się bawić myszką
Magda przepięknie masz
Skarpa skarpa i jeszcze raz skarpa mój faworyt w Twoim ogrodzie ♥️❤️
Lubię przychodzić do Twojego płota - Twój ogród uspokaja …

Judith 22:23, 29 maj 2024

Tez przyszłam się zachwycić . Masz tak kolorowo i kwieciście . Wspaniale jest. Ogród już jest na tyle dojrzały, ze Twoja w nim drobna nieobecność w żaden sposób nie wypłynęła negatywnie na jego stan .
Patrycja_KG_Lu 22:41, 29 maj 2024

Magleska napisał(a)

Ania ja się cieszę ,że działa -dziś podłączyłam do węża z kranu i działało aż za dobrze -musiałam kurek przykręcić

dałem tego węża ogrodowego ,bo bałam się pociąć linię kroplującą ( dostałam od dzieci na dzień mamy )
czy mi to będzie działać -poza tym woda ta w baniakach przy szklarni jest z farfoclami różnymi i węża łatwiej przepłukać,gdyby się czymś poprzytykało

Jutro powinnam zakończyć temat lamp ,to zacznę organizować to podlewanie w warzywniku

Do węża możesz dać uszczelkę taką jak przed pralką np. się zakłada. Koszt to około 3 zł. Przeczyścić ją raz w tygodniu lub w zależności od potrzeb. A co to za specyfik na skrzyp? Daj znać czy podziała.
TAR 00:13, 30 maj 2024

Madzia mega. Jak mowi moja znajoma po prostu petarda.

Czy ten deren, o ktory pytala Jola to Rainbow?
Mam nadzieje, ze tak. Bo ostatnio takiego kupilam i tez chce by tak wygladal jak ten na zdjeciu
Wafel 00:23, 30 maj 2024

Cudownie z twoim ogrodem komponują się te zapożyczone krajobrazy ❤️ aż mi głupio tym moim "piardkiem-ogródkiem" tu na forum głowę zawracać
Kordina 19:47, 30 maj 2024

No i cóż tu gadać? Jeden z najpiękniejszych ogrodów, Madzia gratulacje, stworzyłaś swój osobisty CUD
Basieksp 19:47, 30 maj 2024

Piękne widoki ogród i krajobraz poza nim świetnie się uzupełniają No i piesia cudnie zapozowała
Urszulla 20:10, 30 maj 2024

Magleska napisał(a)

Koniec

Dobrej Nocki

Ale czad
Monia81 21:39, 30 maj 2024

Madzia wielkie buziaki za dzisiaj ogród masz zjawiskowy, pełen barw, tak jak ci dzisiaj powiedziałam nic bym u Ciebie nie zmieniła miłością wciąż i nadal darzę Twoje klony i na pamiątkę fotki bo przeca nie na darmo wyciągnęłam z czeluści aparat