Chyba dam sobie już spokój z tymi tulipanam, spóźniłam się , wciąż przeglądam oferty sklepów internetowych , ale najładniejsze już wyprzedane, byłam jeszcze dziś w Obi -kompletne pustki, kupiłam tylko narcyzy miniaturowe z przeceny. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na Twoje fotki wiosenne.
Tak, wiem. Już nawet mialam wysyłać do nich zamówienie, ale jak tak poprzeliczałam to drogo mają, a asortyment skromny. Ale właśnie zamówiłam na cebule.pl.
To Ty Kasiu mnie zdopingowałaś swoim ostatnim postem. Trudno mi było cos znaleźć, bo chcialam tulipany w kolorze fioletowym -wczesne wysokie i żółte-późne, wysokie na rabatę z kulistymi żywotnikami gdzie posadziłam już czosnki Purple Sensation . I takie też mniej więcej zamówiłam (40 sztuk fioletowych i 100 sztuk żółtych, dorzuciłam jeszcze muscari niebieskie 100 sztuk).
Mówisz? A powiedz mi, firmę dutch gardens znasz dobrze, zamawiałaś już coś u nich. Ja tylko dostaje kuszące katalogi, gdzie chwalą się gigantycznymi rozmiarami cebul. Może faktycznie lepiej dopłacić a mieć najwyższą jakość. Napisz proszę czy miałaś z ta firmą jakiś bliższy kontakt.