Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ichigo 10:27, 24 kwi 2026

Piękna wiśnia. I pewnie cała bzyczy od uwijających się przy niej zapylaczy.

Moja wiśnia całkiem się połamała zeszłego lata. Cała w uciętych kikutach, kwitnie tak sobie. Show dają za to czereśnie.
Polon 11:07, 24 kwi 2026

Wow, wiśnia ogromna, super bo i ładna i owoce daje i cień do odpoczynku.
LIDKA 21:51, 24 kwi 2026

♥️
Narsilia 04:12, 27 kwi 2026

LIDKA napisał(a)
Pokazuj Klaudia co tam nadziałałaś.
Słyszę że rabaty się poszerzają.

Hej brak czasu mnie pokonuje niby wolnego więcej , ale młody w domu bo a to jakiś gil a to inne sprawy.

Ostatnie dwa dni był u mnie teść aby pomóc bo tym razem rabaty się poszerzają trochę z musu bo front ogrodu jest przesadzamy pod garaż musiałam zmienić ten mój szpaler 5 klonów przed domem na 3 no i automatycznie aleja bukszpanowa pod nimi zniknęła , wszystko oczywiście bezpiecznie przeniosłam w inne miejsce ale co się naszarpalismy to nasze, póki co zdjęć nie mam bo narazie wygląda to strasznie , dziury po przesadzaniu , dopóki nie wyleją płyty i jakoś się to nie informuje to nie chce nawet straszyć .
Narsilia 04:13, 27 kwi 2026

Tak na szybko migdałek wieczorową porą oczywiście zaa okna bo wieje jak diabli , ale kwitnienie słabiutkie pąków było pełno część zanikła i tak to wygląda w pełni kwitnienia
Narsilia 04:15, 27 kwi 2026

A to na szybko zakupki , pojechałam obejrzeć rabatowe kwiatki ale tak zimno, że nawet w szkółkach nie wystawiają i odradzają

Floksy podpatrzone u Madzi
LIDKA 06:58, 27 kwi 2026

Klaudia a my tu kochamy zdjęcia z robót. Fotografuj wszystkie zmiany. Ciekawość nas pali.
Marcin89 07:15, 27 kwi 2026

Klaudia, co się przejmujesz. Ja wstawiam zdjęcia z porwanym foliakiem i jakoś dobra xd
Narsilia 13:25, 27 kwi 2026

Front domu fotografuje tylko z odpowiednich ujęć bo mam specyficzny podjazd , i póki co nie przedzielone podwórko z rodziną brata.

W tym roku są ambitne i pilne plany na garaż dodatkowy i odgrodzenie posesji.tk wygląd miejsce gdzie ma stanąć garaż na końcu trawnika ok 50 M2 zajmie jakieś 1/3 trawnika
Narsilia 13:29, 27 kwi 2026

Druga strona wjazdu dom brata i garaż , tu ma stanąć na rogu ogrodzenie z płyt betonowych aby zyskać prywatność , garaż chciałabym obłożyć blacha na rąbek w kolorze antracytu
Do wysokości drugiego okna będzie utwardzona kostka dalej trawa, tu kupki ziemi to darń z powiększania rabat