Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

LIDKA 23:33, 13 maj 2026

Wszystko Ci ładnie rośnie. Rabarbarowi moja mama obcinała kwiat. Mój ma 3 liście . Coś ciężko się aklimatyzuje. Mam z kupnej sadzonki.

Rzodkiewkę też mam. Przerwałam ją . Na drugi rzut posieje z nasion na taśmie bo mi najlepiej się udaje i przerywać nie trzeba.

Klaudia
mirkaka 07:04, 14 maj 2026

Nie ma się co przejmować garażem, wszystko ładnie zagospodarujesz, zasłonisz, będzie tylko mniejszy trawnik, mniej koszenia, mniej podlewania
Narsilia 07:17, 14 maj 2026

mirkaka napisał(a)
Nie ma się co przejmować garażem, wszystko ładnie zagospodarujesz, zasłonisz, będzie tylko mniejszy trawnik, mniej koszenia, mniej podlewania

No mam nadzieję że ,,zniknie ,, za rabata co będzie przed nim , , a za mniejszym trawnikiem absolutnie nie płacze bo koszenie to nie jest moje ulubione zajęcie, a na robota moje włości się nie nadają no i jeszcze w budżecie też tego nie ma