Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podkrakowska wieś, foliak, kury i my :)

Podkrakowska wieś, foliak, kury i my :)

UlaB 11:34, 07 paź 2021

daredevil napisał(a)

Floksa mam tylko jednego, nie zauważyłam na nim nawet motyli.

U mnie też - motyli na floksach nie spotykam
dlatego gościa zauważyłam - przylatywał regularnie (albo ten sam albo różne egzemplarze, nie wiem). Do tego spotykałam go gdy floks był juz w cieniu
daredevil 12:09, 07 paź 2021

Super Muszę się bliżej przyjrzeć jak floksy kwitną. Wydawało mi się że to dlatego że te ich kwiaty takie mało rozbudowane? Może akurat dlatego pasują furczakowi?
Katte 22:12, 07 paź 2021

Macham, buziaki - zgubiłam się muszę cofnąć się w galopującym nowym wątku.
Ostatnio znowu intensywny okres w pracy, jestem do tyłu z różnymi rzeczami nie tylko ogrodywymi.
Nie dosypiam, nie dojadam. Przydałby się urlop pod palmami
daredevil 07:08, 08 paź 2021

Nic mi nie mów Kasia. Wczoraj okazało się że zawalilam jedną robotę, a taka byłam z niej dumna! Sprawdzając popełniłam identyczny błąd co na początku... generalnie masakra. Dziś będę wszystko odkręcać...

Urlop by mi sie przydał taki półroczny, żeby nikt ode mnie niczego nie chciał... da się tak??? jeszcze 20 lat do emerytury, na serio nie wiem jak to zrobię? Nie wydaje mi się że dotrwam?

Na palmy poluję - czarter trochę kosztuje ale może, może? Poczytałam trochę i generalnie chociaż wyspa do może byłoby tam co robić?
daredevil 07:21, 08 paź 2021

Miłego dnia! Piątek weekendu początek!
hankaandrus_44 07:26, 08 paź 2021

Wzajemnie.I niech Tobie szybko minie do fajrantu.
BASIA8 08:50, 08 paź 2021

Karolcia miłego weekendu niech poprawki szybko idą w ogródeczku nadal kolorki piękne, dobrze że piesio lepiej i kurki. Mojej Koleżanki Mąż leci w niedziele na miesiąc na Sokotręa Koleżanka w listopadzie na Malediwybardzo się ciesze że maja takie możliwości niezłe cuda widzą - zdjęcia jak z raju
daredevil 09:35, 08 paź 2021

Miłego dnia i weekendu Wam życzę!

Sokotra musiałam googlać gdzie to - przynajmniej tam ciepło! To samo z Malediwami. Może kiedyś? Trzeba jechać bo za parę lat ma się poziom oceanu podnieść i nic z większości tych wysp nie zostanie...

Szkoda tylko że tam nic nie ma do roboty prócz plażowania i jedzenia (drogiego). Niemniej poleżeć, przez tydzień? Tylko po co lecieć taki kawał drogi skoro prócz plaż tam niewiele jest? Malediwy nie są na mojej liście naj naj

nie że bym nie pojechała, ale tyle pieniędzy wydać żeby leżeć na piachu? Nie trzeba lecieć aż tak daleko żeby robić to samo, no i taniej... wybieram zwykle miejsca gdzie jest co robić, coś zwiedzać, coś zobaczyć... Malediwy mają fajny piasek, fajne jedzenie, można jechać na ryby, pływać z delfinami/rekinami, jechać na inną wyspę zjeść w innym hotelu buahahaha ale prócz tego?
BASIA8 10:36, 08 paź 2021

Karola Ja tez goglowałam gdzie Sokotra jak mi powiedział - super taki wyjazd- właśnie kolega łowi ryby, nurkuje. A koleżanka w rejs statkiem wypływa - bajkaBardzo dużo zwiedzają każdego rokuMaja paczkę z którą podróżują
ajka 10:49, 08 paź 2021

Nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak furczak. Pewnie byłabym wystrachana Ale do zdjęcia ładnie się ustawił