Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród szmaragdowy

Ogród szmaragdowy

KasiaWB 13:02, 06 lis 2012

witaj Krisec dzięki za odwiedziny w moim skromnym wątku i ogródku, ale za to pełnym nadziei, marzeń i planów na przyszłość )) Kwiatuszki śliczne - jak się nazywa ta roślina?
Jesteś jednocześnie z tak bliska, ale i z daleka ale można powiedzieć, że duchowo jesteś z grupy lubelskiej )
Dzięki za informacje odnośnie wodogrzmotu, myślę o takim rozwiązaniu i mam już nawet wstępne miejsce po szczegóły techniczne jeszcze się do Ciebie zwrócę bo planuję coś takiego zrobić od wewnętrznej strony murowanego ogrodzenia, tyle, że nie mam pojęcia jak to trzeba zaplanować w ogrodzeniu, w murze dwuwarstwowym.
Pozdrawiam ciepło
dla Ciebie kwiat kaliny angielskiej, który pachnie obłędnie

Sabinka 13:20, 06 lis 2012

Witaj Krzysztofie,

Mysle sie ze nie wybije ani tez nie wymysle nic nowego, mowiac ze az dech zapiera!!!
Przepiekny domuskany ogrod!
Wspaniala praca z Twojej strony, z pomyslem i konsekwencja!

GRATULACJE
Milka 13:45, 06 lis 2012

krisec napisał(a)

Krzysiu, pierwsze przywitanie z mojej strony było
właśnie przed chwilą przejrzałam cały wątek od początku do końca, powiem że twój ogród jest cudowny, wszystko mnie w nim zachwyca i wielkość, schludność, dobór roślin, sama nie wiem co chwalić..no wszystko! i jestem pod wrażeniem, ze sam to wszystko robisz
nazwa wątku pięknie pasuje, pozdrawiam[/quote

Irenko. Pierwsze przywitanie było fakt z Twojej strony.
Irenko przyzna się hmm ja wstydziłem się u Ciebie pozostawić ślad, zawitać pierwszy, ale z czym ja do ludu w Twoje ogrodowe progi, wybacz.
Cieszę się Irenko że Tobie się u mnie podoba.
Dziękuję za piękne słowa.

oj Krzysiu, ubawiłeś mnie mam nadzieję, ze nie miałeś czkawki, bo wczoraj pytlowałam mężowi o twoim ogrodzie, podałam tytuł wątku i nakazałam, dosłownie tak, pooglądać
a mój ogród, to taki dziki zakątek, poczochraniec, jak ja
krisec 20:22, 07 lis 2012

KasiaWB napisał(a)
witaj Krisec dzięki za odwiedziny w moim skromnym wątku i ogródku, ale za to pełnym nadziei, marzeń i planów na przyszłość )) Kwiatuszki śliczne - jak się nazywa ta roślina?
Jesteś jednocześnie z tak bliska, ale i z daleka ale można powiedzieć, że duchowo jesteś z grupy lubelskiej )
Dzięki za informacje odnośnie wodogrzmotu, myślę o takim rozwiązaniu i mam już nawet wstępne miejsce po szczegóły techniczne jeszcze się do Ciebie zwrócę bo planuję coś takiego zrobić od wewnętrznej strony murowanego ogrodzenia, tyle, że nie mam pojęcia jak to trzeba zaplanować w ogrodzeniu, w murze dwuwarstwowym.
Pozdrawiam ciepło
dla Ciebie kwiat kaliny angielskiej, który pachnie obłędnie

Dziękuję za piękny i obłędnie pachnący kwiatek kaliny angielskiej, bardzo lubię białe kwiaty.
Wpisuję go na listę zakupów.Służę pomocą będzie mi miło.
krisec 20:27, 07 lis 2012

Joaska napisał(a)

Nie mogłam się nie zalogować żeby nie skomentować tego wodogrzmotu... bardzo mi sie podoba i juz myślę gdzie u siebie takie cudo zaplanować

Joaska Dziękuję. Planuj planuj by cichutko wodogrzmocił. Pozdrawiam.
krisec 20:58, 07 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Krzysiu, pierwsze przywitanie z mojej strony było
właśnie przed chwilą przejrzałam cały wątek od początku do końca, powiem że twój ogród jest cudowny, wszystko mnie w nim zachwyca i wielkość, schludność, dobór roślin, sama nie wiem co chwalić..no wszystko! i jestem pod wrażeniem, ze sam to wszystko robisz
nazwa wątku pięknie pasuje, pozdrawiam[/quote

Irenko. Pierwsze przywitanie było fakt z Twojej strony.
Irenko przyzna się hmm ja wstydziłem się u Ciebie pozostawić ślad, zawitać pierwszy, ale z czym ja do ludu w Twoje ogrodowe progi, wybacz.
Cieszę się Irenko że Tobie się u mnie podoba.
Dziękuję za piękne słowa.

oj Krzysiu, ubawiłeś mnie mam nadzieję, ze nie miałeś czkawki, bo wczoraj pytlowałam mężowi o twoim ogrodzie, podałam tytuł wątku i nakazałam, dosłownie tak, pooglądać
a mój ogród, to taki dziki zakątek, poczochraniec, jak ja

Irenko miło mi. Spacerując w Twoim dzikim zakątku strasznie mnie coś poczochrało.

kaisog1 20:59, 07 lis 2012

krisec napisał(a)
Spacerując w Twoim dzikim zakątku strasznie mnie coś poczochrało.

...padłam ze śmiechu!!!!
ka1sia 21:05, 07 lis 2012

Nie dość, że ogród wspaniały, to jeszcze jak wesoło W takim razie będę zaglądać, jeśli pozwolisz, pozdrawiam, Kasia
Gardenarium 21:07, 07 lis 2012

kaisog1 napisał(a)

Spacerując w Twoim dzikim zakątku strasznie mnie coś poczochrało.

...padłam ze śmiechu!!!!

ja też

Instagram Ogrodowiska
krisec 21:08, 07 lis 2012

ka1sia napisał(a)
Nie dość, że ogród wspaniały, to jeszcze jak wesoło W takim razie będę zaglądać, jeśli pozwolisz, pozdrawiam, Kasia

Zapraszam rozgość się Kasiu. Serdecznie Pozdrawiam