Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 10:28, 31 lip 2011

Lena napisał(a)
Sylwio cóż można rzec, gdy oczy me widok ,jak grom z jasnego nieba poraził....Gdzie ty kupujesz w takich ilościach i takie dorodne okazy? No tak ludzi katować nie wypada

I nie taki jest mój zamysł . Obiecałam na samym początku mojego wątku relacjonować wszystko co dotyczy powstawania mojego ogrodu. Tak też czynię
Joanka 10:33, 31 lip 2011

Ja tam mogę 24 godz na dobę delektować się widoczkami z Twojego cudownego ogrodu....

Syla 10:33, 31 lip 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Moje okoliczne sklepy ogrodnicze są gorzej zaopatrzone niż Sylwii zakup jednorazowy. Chyba się będę starał o wizę do Twojego ogrodu - jak ukończysz.....
Sylwio w głowie mi się nie mieści że sama wykopałaś te rowy pod nasadzenia (jak przy melioracji ) .

Zbyszku , do mojego ogrodu wstęp bez wizy Co do wykopów to część robiłam sama ale pomaga mi przy tym jeden Pan . Nie dałabym rady fizycznie tego wszystkiego ograrnąć. Od poniedziałku działam sama, ale to już tylko sama finezja
Syla 10:34, 31 lip 2011

Joanka napisał(a)
Ja tam mogę 24 godz na dobę delektować się widoczkami z Twojego cudownego ogrodu....

Dzięki Joasiu wiem , że duchowo i Ty mnie wspierasz
Joanka 10:43, 31 lip 2011

Jak ja bez Ciebie przetrwam ten tydzień co?
ell 11:17, 31 lip 2011

Syla nas stopniowo do takich ilości przyzwyczaja zaczęła od kilkunastu żurawek, a teraz to i kilkaset sadzonek stoi przy wjeździe - zakupy rewelacja
Lena 11:18, 31 lip 2011

Sylwio jeśli o mnie chodzi to mogę podczas Twojej nieobecności zaopiekować się ogrodem...heh
Syla 11:19, 31 lip 2011

Damy radę Asia Dobrze, że to tylko tydzień . Dłużej nie dałabym rady !!! hehehehe

Trzy lata temu wykupilam dwutygodniowy pobyt w Łebie . Po niecałym tygodniu dzwoniłam do rodziców , żeby na następny tydzień zrobili wymianę. Niestety wówczas mieli inne plany. No i klops, tragedia, wróciłam bardziej zmęczona niż byłam przed wyjazdem.
Syla 11:27, 31 lip 2011

ell napisał(a)
Syla nas stopniowo do takich ilości przyzwyczaja zaczęła od kilkunastu żurawek, a teraz to i kilkaset sadzonek stoi przy wjeździe - zakupy rewelacja

Tak Elu , tym razem poszłam na całość A tak poważnie to chcę w miarę swoich możliwości jak najszybciej odpoczywać w swoim ogrodzie i spędzać między innymi wolny czas na zabawę z dzieciakami. Czas tak szybko ucieka a mnie się wydaje, że wiecznie poświęcam się innym sprawom . Nie obejrzę się i następna latorośl wkroczy w stan pełnoletności.
Lena 11:27, 31 lip 2011

Sylwia dopatrzyłam się właśnie że prawie krajanki jesteśmy
I mam pytanie w której szkółce się zaopatrujesz?Bo widać że świetnie zaopatrzona!!! Pozdrawiam i uciekam do kuchni...