Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 14:47, 31 lip 2011

Martek napisał(a)

Sylwia zakupy powalające!!!!!!!!!!!! oczyma wyobraźni już widzę to ciurkadełko w parawanach cisowym i bukszpanowym rewelacyjnie będzie wyglądała oj chyba nie będziesz mogła wyjść z tego miejsca

Ten ogród ma zachęcać do pozostania w nim od rana do wieczora w słoneczne dni

Z pewnością Kochani Syla nie wyjdzie od świtu do zmierzchu przez cały sezon z ogrodu przy takiej wielkości terenu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))Mówisz Syla i masz ))))))))))))))))))
Pewnie bez pomocy się nie da odpocząć

Nawet z pomocą jest ciężko o odpczynek Ale to nie problem, bo praca to mój żywioł. A dziwię się, że mój najmłodszy nie usiądzie w jednym miejscu na chwilę chociażby Nie daleko pada jabłko ....
Syla 14:52, 31 lip 2011

Martek napisał(a)
Teraz i ja obejrzałam zakupy ,długo trzeba szukać ,ale jeszcze dłużej oglądać Piękne zakupy i jak widzę te dołki to sama rwę się do pracy tylko kurcze niedziela,a obsadzać mam od frontu -nie wypada ;( ))
Ładnie masz lubię zaglądać z niecierpliwością poczekam na obsadzone kolejne rabaty Pozdrawiam Syla Męża również

Dzięki Martuś .... Pozdrawiam również
Do ciężkich prac typu głębsze wykopaliska i wożenie taczki z ziemią, sadzenie dużych roślin pozostawiam Panu który od czasu do czasu wpada do pomocy.
KasiaWB 14:56, 31 lip 2011

Syla napisał(a)

I mi przyświeca takie założenie, aby ogród zachęcał do pozostania w nim kiedyś tak będzie i u mnie świetne zakupy Sylwia zazdroszczę Ci, że za chwilę już ogród będzie w głównych założeniach gotowy bo znając Cię napewno to jeszcze nie koniec ))

Masz rację Kasiu to nie koniec .... to dopiero początek zmagań ogrodowych. A na czym się to wszystko skończy w tym roku .... sama nie wiem

I to jest piękne jestem pewna, że będzie fantastycznie
Martek 14:59, 31 lip 2011

Podrośnie będzie z pewnością pomagał tylko nie naciskaj ,sam się w końcu zarazi mamy zainteresowaniami
Ja mam o wiele mniej ,robię sama,a jak mi ktoś pomaga np. w przycięciu tuj to mam większy "ból" ))
Syla 17:25, 31 lip 2011

W jednej z odwiedzanych ostatnio szkółek znalazłam

oraz

Okropnie milusie w dotyku
Neska 17:26, 31 lip 2011

Syla napisał(a)

Pięknie.... Chciałabym zobaczyć na żywo jak wyglądało Twoje autko

Co do tych włochatych pachołątek to podobnie jak Gosiek, w życiu bym nie wpadła na to, że to są tuje

Sylwuś tydzień ciężkiej pracy przed Tobą, a potem witaj Antalya, słońce, woda i zimne drineczki, czyli zasłużony odpoczynek!

Ta myśl Joasiu towarzyszy mi od dwóch tygodni Pracuję już na oparach Ale jak nie ja to kto ??? Dam radę , jeszcze jeden tydzień , tylko jeden . Dam radę

Sylwia jak to mówisz to cię " widzę" i " "słyszę" jakbyś była obok

To dlatego, że miałyśmy przyjemność poznać się w realu. Mam tak samo Bratnia duszo

Zgadzam się poznanie w realu wiele zmieniło. Teraz całkiem inaczej się pisze do Was, gdy wiem kto to po drugiej stronie
Joanka 17:48, 31 lip 2011

Mnie również
Joanka 17:50, 31 lip 2011

Sosny obie przypadły mi do gustu.
Nie wiem tylko czy ta "milusia" nie byłaby zbyt duża do mnie. Chociaż może w rogu jako soliter?
Syla 17:58, 31 lip 2011

Joanka napisał(a)
Sosny obie przypadły mi do gustu.
Nie wiem tylko czy ta "milusia" nie byłaby zbyt duża do mnie. Chociaż może w rogu jako soliter?

Jedna i druga milusia. Jedna rośnie ogromna a druga nie
Joanka 18:00, 31 lip 2011

Żeby w moich centrach ogrodniczych tak opisywali rośliny..... pomarzyć można