Nawet z pomocą jest ciężko o odpczynek Ale to nie problem, bo praca to mój żywioł. A dziwię się, że mój najmłodszy nie usiądzie w jednym miejscu na chwilę chociażby Nie daleko pada jabłko ....
Teraz i ja obejrzałam zakupy ,długo trzeba szukać ,ale jeszcze dłużej oglądać Piękne zakupy i jak widzę te dołki to sama rwę się do pracy tylko kurcze niedziela,a obsadzać mam od frontu -nie wypada ;( ))
Ładnie masz lubię zaglądać z niecierpliwością poczekam na obsadzone kolejne rabaty Pozdrawiam Syla Męża również
Dzięki Martuś .... Pozdrawiam również
Do ciężkich prac typu głębsze wykopaliska i wożenie taczki z ziemią, sadzenie dużych roślin pozostawiam Panu który od czasu do czasu wpada do pomocy.
I mi przyświeca takie założenie, aby ogród zachęcał do pozostania w nim kiedyś tak będzie i u mnie świetne zakupy Sylwia zazdroszczę Ci, że za chwilę już ogród będzie w głównych założeniach gotowy bo znając Cię napewno to jeszcze nie koniec ))
Masz rację Kasiu to nie koniec .... to dopiero początek zmagań ogrodowych. A na czym się to wszystko skończy w tym roku .... sama nie wiem
I to jest piękne jestem pewna, że będzie fantastycznie
Podrośnie będzie z pewnością pomagał tylko nie naciskaj ,sam się w końcu zarazi mamy zainteresowaniami
Ja mam o wiele mniej ,robię sama,a jak mi ktoś pomaga np. w przycięciu tuj to mam większy "ból" ))
Pięknie.... Chciałabym zobaczyć na żywo jak wyglądało Twoje autko
Co do tych włochatych pachołątek to podobnie jak Gosiek, w życiu bym nie wpadła na to, że to są tuje
Sylwuś tydzień ciężkiej pracy przed Tobą, a potem witaj Antalya, słońce, woda i zimne drineczki, czyli zasłużony odpoczynek!
Ta myśl Joasiu towarzyszy mi od dwóch tygodni Pracuję już na oparach Ale jak nie ja to kto ??? Dam radę , jeszcze jeden tydzień , tylko jeden . Dam radę
Sylwia jak to mówisz to cię " widzę" i " "słyszę" jakbyś była obok
To dlatego, że miałyśmy przyjemność poznać się w realu. Mam tak samo Bratnia duszo
Zgadzam się poznanie w realu wiele zmieniło. Teraz całkiem inaczej się pisze do Was, gdy wiem kto to po drugiej stronie