Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 11:29, 31 lip 2011

Lena napisał(a)
Sylwio jeśli o mnie chodzi to mogę podczas Twojej nieobecności zaopiekować się ogrodem...heh

Dziękuję bardzo To może nie muszę się śpieszyć z nasadzeniami ???
Syla 11:36, 31 lip 2011

Lena napisał(a)
Sylwia dopatrzyłam się właśnie że prawie krajanki jesteśmy
I mam pytanie w której szkółce się zaopatrujesz?Bo widać że świetnie zaopatrzona!!! Pozdrawiam i uciekam do kuchni...

Wejdź sobie na szkółki w Krakowie. Wyświetli się lista. Ja robię objazd po wszystkich i poszukuję swoich roślin na liście.
Limka 12:10, 31 lip 2011

Witam, kilka dni oglądałam Twój ogród i dobrnęłam wreszcie, żeby powiedzieć: Oby tak dalej a będzie najefektowniejszy w regionie, zrobiony własnymi rękoma. Gratuluję!
Syla 12:19, 31 lip 2011

Limka napisał(a)
Witam, kilka dni oglądałam Twój ogród i dobrnęłam wreszcie, żeby powiedzieć: Oby tak dalej a będzie najefektowniejszy w regionie, zrobiony własnymi rękoma. Gratuluję!

Witaj Limka w moim zarysie ogrodowym. Jeszcze sporo pracy, dlatego takie tempo. W moim regionie jest jeden bardzo efektowny ogród. Często przejeżdżam obok niego.
Mnie najbardziej cieszy fakt , jak wspomniałaś, że własnymi rękoma Dziękuję za wizytę i miłe słowa
shrekol 12:52, 31 lip 2011

Sylwia zakupy powalające!!!!!!!!!!!! oczyma wyobraźni już widzę to ciurkadełko w parawanach cisowym i bukszpanowym rewelacyjnie będzie wyglądała oj chyba nie będziesz mogła wyjść z tego miejsca
Syla 13:17, 31 lip 2011

shrekol napisał(a)
Sylwia zakupy powalające!!!!!!!!!!!! oczyma wyobraźni już widzę to ciurkadełko w parawanach cisowym i bukszpanowym rewelacyjnie będzie wyglądała oj chyba nie będziesz mogła wyjść z tego miejsca

Ten ogród ma zachęcać do pozostania w nim od rana do wieczora w słoneczne dni
KasiaWB 14:17, 31 lip 2011

I mi przyświeca takie założenie, aby ogród zachęcał do pozostania w nim kiedyś tak będzie i u mnie świetne zakupy Sylwia zazdroszczę Ci, że za chwilę już ogród będzie w głównych założeniach gotowy bo znając Cię napewno to jeszcze nie koniec ))
Syla 14:33, 31 lip 2011

KasiaWB napisał(a)
I mi przyświeca takie założenie, aby ogród zachęcał do pozostania w nim kiedyś tak będzie i u mnie świetne zakupy Sylwia zazdroszczę Ci, że za chwilę już ogród będzie w głównych założeniach gotowy bo znając Cię napewno to jeszcze nie koniec ))

Masz rację Kasiu to nie koniec .... to dopiero początek zmagań ogrodowych. A na czym się to wszystko skończy w tym roku .... sama nie wiem
Martek 14:38, 31 lip 2011

Syla napisał(a)

Ten ogród ma zachęcać do pozostania w nim od rana do wieczora w słoneczne dni

Z pewnością Kochani Syla nie wyjdzie od świtu do zmierzchu przez cały sezon z ogrodu przy takiej wielkości terenu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))Mówisz Syla i masz ))))))))))))))))))
Pewnie bez pomocy się nie da odpocząć
Martek 14:46, 31 lip 2011

Teraz i ja obejrzałam zakupy ,długo trzeba szukać ,ale jeszcze dłużej oglądać Piękne zakupy i jak widzę te dołki to sama rwę się do pracy tylko kurcze niedziela,a obsadzać mam od frontu -nie wypada ;( ))
Ładnie masz lubię zaglądać z niecierpliwością poczekam na obsadzone kolejne rabaty Pozdrawiam Syla Męża również