Witam, kilka dni oglądałam Twój ogród i dobrnęłam wreszcie, żeby powiedzieć: Oby tak dalej a będzie najefektowniejszy w regionie, zrobiony własnymi rękoma. Gratuluję!
Witaj Limka w moim zarysie ogrodowym. Jeszcze sporo pracy, dlatego takie tempo. W moim regionie jest jeden bardzo efektowny ogród. Często przejeżdżam obok niego.
Mnie najbardziej cieszy fakt , jak wspomniałaś, że własnymi rękoma Dziękuję za wizytę i miłe słowa
Sylwia zakupy powalające!!!!!!!!!!!! oczyma wyobraźni już widzę to ciurkadełko w parawanach cisowym i bukszpanowym rewelacyjnie będzie wyglądała oj chyba nie będziesz mogła wyjść z tego miejsca
I mi przyświeca takie założenie, aby ogród zachęcał do pozostania w nim kiedyś tak będzie i u mnie świetne zakupy Sylwia zazdroszczę Ci, że za chwilę już ogród będzie w głównych założeniach gotowy bo znając Cię napewno to jeszcze nie koniec ))
Z pewnością Kochani Syla nie wyjdzie od świtu do zmierzchu przez cały sezon z ogrodu przy takiej wielkości terenu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))Mówisz Syla i masz ))))))))))))))))))
Pewnie bez pomocy się nie da odpocząć
Teraz i ja obejrzałam zakupy ,długo trzeba szukać ,ale jeszcze dłużej oglądać Piękne zakupy i jak widzę te dołki to sama rwę się do pracy tylko kurcze niedziela,a obsadzać mam od frontu -nie wypada ;( ))
Ładnie masz lubię zaglądać z niecierpliwością poczekam na obsadzone kolejne rabaty Pozdrawiam Syla Męża również