Sylka czym wysypałaś roślinki przy wykuszy to jasne i ciemne, oraz czym podsypujesz na rabatach.
To jest ten sam gatunek kamienia tylko różnią się wielkością . Jest kamień i żwirek. Przed domem mam wysypane żwirkiem ze względu na intensywnie sypiące się drzewa typu lipy. Są ogromniaste i nadmiar liści , kwiatów , nasion i patyków suchych po burzy jest spory. Jest tego od groma, stąd pomysł na kamień i żwirek. Mam dmuchawę i wówczas przedmuchuję rabaty z tych śmieci drzewiastych a tak to korę by mi zdmuchło Za domem zastosuję samą korę.
Jedynie kamień zastosuję na murki które pojawią się w ogrodzie i kamyczki na wodospadzik i placyk źródełkowy
Ogród ogródkiem, a ja tak patrzę na zdjęcie Twojego synka i na Twoje. I tak dumam, to chyba ten młodszy, a pisałaś, że starszy jest sporo starszy. No i zastanawiam się czy Ty podpisałaś jakiś cyrograf, czy co
Ogród ogródkiem, a ja tak patrzę na zdjęcie Twojego synka i na Twoje. I tak dumam, to chyba ten młodszy, a pisałaś, że starszy jest sporo starszy. No i zastanawiam się czy Ty podpisałaś jakiś cyrograf, czy co
Pewnie, że się cieszę . Moja babcia ma 80 lat a wygląda na 60-tkę . A werwa w niej niesamowita Jeszcze meble w domu sama przestawia. No jestem caaaała baaabcia