Aniu - wydaje mi się , że wiem o co Ci chodzi , pomysł super i nawet widziałam u kogoś podobny kształt .... Poczekam na odpowiednie techniczne rysunki i dopiero będziemy kombinować tzn nie ja

Zastanawiam się nad spadkiem terenu aby fundament nie zdominował prawej strony. Myślałam również o schodach wewnątrz ale zabiorą powierzchnię a może nie ? Wszystkie sugestie ze swojej strony przekazałam osobie która się tym zajmuje. Pozostało mi jedynie czekać
Gosia - no mam nadzieję, że aż takiej tragedi na rysunku nie ma

no trochę przesadziłam z wymiarami , no się przyznaję
Marzenko - ogród usytuowany jest od strony północnej dlatego ta prawa część będzie miała słoneczko do ok 11 godz. Lewa część oświetlana jest do 15 godz. ale też nie całkowicie . Pomieszczenia będą miały przesuwane drzwi aby można było otwierać w upalne dni . Będą również klimatyzowane. Podłoga będzie podgrzewana . Całość będzie robiona z profili aluminiowych , sugestia była aby w kolorze zbliżonym do stolarki okiennej. O roślinach na razie nie myślę, aż tak intensywnie . To nie będą pomieszczenia z typowym przeznaczeniem na ogród zimowy , owszem rośliy będą ale nie będą dominować ..... Gabriela ma ogród zimowy z prawdziwego zdarzenia , piękny! Ja potrzebuję trochę więcej miejsca na inne cele