Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Madzenka 19:41, 08 lut 2012

Sylwia jeśli ogród od północy to go nie zacieniaj dodatkowo iglakami. Wiśnie to dobry wybór.
Będzie pięknie z ciekawości aż mnie ściska, oj będzie się działo
noemi 23:59, 08 lut 2012

Zajrzałam do Ciebie a tu takie nowe projekty szok ... ale jak jest tyle miejsca , to trzeba to wykorzystać i mieć jak najbliżej domu ogród ... trzymam kciuki za powodzenie w realizacji inwestycji. Będę Ci kibicować
monteverde 00:04, 09 lut 2012

Też będę czekała jak to wszystko wyjdzie
Wieloszka 10:00, 09 lut 2012

Syla, rozmach Twoich planów - WOW!!! Będę trzymać kciuki! Powodzenia!
agniecha973 10:33, 09 lut 2012

Ja też cały czas kontroluję sytuację i powiem, że jak zobaczyłam Twoje plany, to zaniemówiłam na kilka dni. Ale w końcu jak szaleć to szaleć. No trzymam kciuki oczywiście. Ile powierzchni tam planujesz?
Syla 11:11, 09 lut 2012

Dzięki dziewczyny .... co do powierzchni Agnieszko to powiem tyle , że omówiłam z panią to co jest niezbędne, aby się tam znalazło a ile konkretnie zajmie to miejsca? tego jeszcze nie wiem. Napewno nie będzie to olbrzymi gmach

Marzenko - w projekcie mam na samym dole wodospad ..... Myśli były różne ale widzę , że chwilowa rezygnacja z niego nie było decyzją ostateczną . Jeśli powstanie to załatwi całą sprawę z zasłonięciem a widok z okien ogrodu zimowego wprost na wodospad byłby tym o czym marzę ale M jeszcze nic o tym nie wie Co do nasadzeń to będę się martwić potem i prosić o doradztwo , ale wielkie dzięki za pomoc.

Niezbędnym będzie zacząć od przesadzenia lub rozdania rośliny ze skalniaka, bo będzie potrzebny dojazd bobcata lub avanta aby wywieźć moje gruzowisko . Po usunięciu śmieciowiska będzie stawiana wiata na którą pozwolenie już mam . Następnie, ogród zimowy oraz murki i dolny taras letni .... potem nawadnianie a potem emerytura
anula_wn 19:30, 09 lut 2012

Sylwia, Ty jak coś już robisz to widzę, że z niezłym rozmachem ! brawo kobieto
Sebek 19:34, 09 lut 2012

Na te rośliny ze skalniaka się zgłaszam - w zamian Ci kupię płyn do okien co byś miała przejrzyste widoki na wodospad A tak na poważnie to się bardzo z tego cieszę, że powstanie - to miała być taka wisienka na torcie w tym ogrodzie - a tu się dowiedziałem, że jej nie będzie Ale widzę czas działa na korzyść ogrodu
Syla 19:36, 09 lut 2012

Dzięki Aniu .....

Dostałam dzisiaj projekt ogrodu zimowego (tak go będę nazywać , choć nie koniecznie będzie temu służył ) ale to nie jest to dlatego go nie zamieszczę aby pokazać. Natomiast pani fajnie rozwiązała zniwelowanie poziomu wewnątrz i to jest git .....
Pozdrawiam zaglądających
anula_wn 19:39, 09 lut 2012

to czekamy na projekt docelowy ! jestem ogromnie ciekawa !