Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 15:36, 19 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Sylwia, wsadzasz swoje ikeowe bukszpany do gruntu? Bo właśnie się zastanawiam, czy nie lepiej by było przeznaczyć je do donic - na etykiecie jest napisane, że temp.do -15 stopni, a u nas zimniej bywa. Boję się, że w gruncie mi przemarzną...

Swoje bukszpany kule i stożki powsadzam do donic z dodatkowymi roślinami ..... Na jesień będę wysadzać do gruntu i niech się dzieje wola nieba ......
Gardenarium 15:48, 19 mar 2012

mira68 napisał(a)
Witam cię Sylwio śledze twój ogród od początku jes poprostu piękny dopracowany w każdym calu inne ogrody też cudowne znam je wszystkie pozdrawiam wszystkich Panią Danusie Sebastiana i innych których pasją jest tworzenie pięknych ogrodów .Mam problem zaczynam tworzenie ogrodu od początku i potrzebowałabym pomocy w obecnej chwili mój ogród to pobojowisko po zakladanej kanalizacji .Czy wogóle moge liczyc na waszą pomoc .Pozdrawiam serdecznie

Podaję linka do założenia własnego wątku. To tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/new?forum_id=3

Piszesz tytuł wątku i w postach opisujesz swoją historię dodając zdjęcia. Przeczytaj także prywatną wiadomość, plusiki u góry.

Instagram Ogrodowiska
Syla 16:50, 19 mar 2012

mira68 napisał(a)
Witam cię Sylwio śledze twój ogród od początku jes poprostu piękny dopracowany w każdym calu inne ogrody też cudowne znam je wszystkie pozdrawiam wszystkich Panią Danusie Sebastiana i innych których pasją jest tworzenie pięknych ogrodów .Mam problem zaczynam tworzenie ogrodu od początku i potrzebowałabym pomocy w obecnej chwili mój ogród to pobojowisko po zakladanej kanalizacji .Czy wogóle moge liczyc na waszą pomoc .Pozdrawiam serdecznie

Witaj Mira68 załóż wątek jak Danusia sugeruje ..... będziemy wiedzieć o czym mówimy .... pozdrawiam
Netka 17:01, 19 mar 2012

Witaj Sylwio, czy planujesz może wizytówkę swojego ogrodu w najbliższym czasie ? Nie ukrywam, że ciężko mi przebrnąć przez te 600 ponad stron przeszłam przez ponad 100 narazie ) a chętnie obejrzałabym zdjęcia Twojego ogrodu zebrane w jednym miejscu pozdrowionka
Syla 17:15, 19 mar 2012

Netka napisał(a)
Witaj Sylwio, czy planujesz może wizytówkę swojego ogrodu w najbliższym czasie ? Nie ukrywam, że ciężko mi przebrnąć przez te 600 ponad stron przeszłam przez ponad 100 narazie ) a chętnie obejrzałabym zdjęcia Twojego ogrodu zebrane w jednym miejscu pozdrowionka

Witaj Pewnie tak ale jeszcze nie wiem kiedy ??? problem w tym , że nigdy nie wiem jakie zdjęcia załączyć hehehe
barbara_kraj... 19:32, 19 mar 2012

Syla napisał(a)

Witaj Pewnie tak ale jeszcze nie wiem kiedy ??? problem w tym , że nigdy nie wiem jakie zdjęcia załączyć hehehe

Te najciekawsze, niekoniecznie najlepsze))
Martek 23:32, 19 mar 2012

Dziękuję Sylwuś
monteverde 23:42, 19 mar 2012

Sylwia znalazłaś?
noemi 23:57, 19 mar 2012

Syla zaglądam , żeby być na bieżąco Kordyliny bidulki ... jak nie uda Ci się kupić , to służę pomocą
Syla 10:15, 20 mar 2012

Basiu - najciekawsze to najlepsze dla mnie

Aniu - znalazłam ale takie lilipy ... szukam dalej .....dziękuję za zainteresowanie ....

Martuś - Wielki buziol !

Magduś - no bidulki a mnie się takie świeże i zdrowe podobają ....dziękuję bardzo za dobre chęci ale nie lubię nikogo obciążać swoimi sprawami Poszukam u siebie a jak nie znajdę to trudno , kiedyś się na pewno uda

Pozdrawiam dziewczyny