Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 20:40, 23 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
...że cel osiągniesz to ja jestem pewna, kiedy? podejrzewam, że szybciej niż komukolwiek wydaje A ja będę Ci dzielnie kibicować

Gosiu dziękuję bardzo .... Myślę , że w przyszłym roku z Kubusiem wpadniecie na parę chwil do cioci
Sebek 21:31, 23 kwi 2012

Syla napisał(a)
Poczytałam i się uśmiechnęłam do Was .....Perfekcja w ogrodzie to ogród Danusiny , dlatego jestem na tym forum i prowadzę tu swój pierwszy wątek ..... Miałam tę przyjemność być w ogrodzie DM i choć niewielkich rozmiarów to każda przestrzeń zagospodarowana jak dla mnie idealnie .... To samo chcę osiągnąć w swoim ogrodzie ale dla siebie nie dla innych tylko dla siebie ..... Choć mam gotowy projekt to jednak chciałabym wessać do siebie odrobinę ogrodu Danusiowego .... Dużo pracy jeszcze przede mną ale głęboko wierzę , że kiedyś uda mi się poukładać tak rośliny aby ciągle czuć to coś co czułam będąc u Danusi ..... Ile czasu mi na to wszystko potrzeba ? zapewne dużo .... ale jako niepoprawna optymistka wiem , że ten cel osiągnę

Pszczółko - M jeszcze w pracy i taczka gdzieś z nim krąży a teraz uciekam zamówić piasek i ziemię

Pozdrawiam

Będę kibicować - ja do ideału mam nadzieję będę dążyć w swoim przyszłym ogrodzie - na razie jest w marzeniach, ale jak będzie wszystko po mojej myśli to taki powstanie I wtedy będę mieć czas do śmierci, aby go cackać tak jak Ty swój
Syla 21:51, 23 kwi 2012

Fajne masz plany Seba Oby Ci się spełniły , tego Ci życzę
kaisog1 21:54, 23 kwi 2012

Sylwia no mam nadzieje, że nam się uda, ale u nas z planowaniem czegokolwiek to lipa straszna.... teraz planujemy wyjechać do Kubusiowa na weekend majowy i chyba nam się nie uda bo Kuba soc kicha i katar ma, do tego się pokłada...... masakra
panda05 21:59, 23 kwi 2012

Witam. Od dawna podziwiam Twój piękny ogród. Wszystko jest idealnie dopasowane i przemyślane. Największą uwagę przykuwają żurawki te cytrynowe - są boskie Czy również mogłabym dostć namiary na sprzedawcę bardzo proszę
an_tre 22:01, 23 kwi 2012

Syla wpadłam się przywitać, a przy okazji nadgoniłam wątek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 22:03, 23 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Sylwia no mam nadzieje, że nam się uda, ale u nas z planowaniem czegokolwiek to lipa straszna.... teraz planujemy wyjechać do Kubusiowa na weekend majowy i chyba nam się nie uda bo Kuba soc kicha i katar ma, do tego się pokłada...... masakra

Katastrofa z tymi chorobami Kuby ..... mam to za sobą ..... Ale do przyszłych wakacji będzie dobrze i znajdziecie weekend .... Odbiorę Was z dworca ... nie ma problema A mały może ma alergię i tak reaguje .... odkąd mój młodszy jest na lekach przeciwalergicznych tzn od stycznia zeszłego roku mam spokój święty z chorobami ....W kubusiowie mu przejdzie albo i nie bo wszystko kwitnie ..... Masz problem współczuję ...
Syla 22:04, 23 kwi 2012

panda05 napisał(a)
Witam. Od dawna podziwiam Twój piękny ogród. Wszystko jest idealnie dopasowane i przemyślane. Największą uwagę przykuwają żurawki te cytrynowe - są boskie Czy również mogłabym dostć namiary na sprzedawcę bardzo proszę

Witaj tajemnicza pando informacja na pw ... pozdrawiam
Syla 22:07, 23 kwi 2012

an_tre napisał(a)
Syla wpadłam się przywitać, a przy okazji nadgoniłam wątek

Fajnie , że jesteś ..... normalnie tragedia bo M mi taczki nie kupił ... jutro jestem bezrobotna ogrodowo A przymierzałam się do ciężkiej roboty a tu kiszeczka ....

Ziemię przywiozą , piasek przywiozą a ja bez sprzętu zostałam .... hihihi
Madzenka 22:10, 23 kwi 2012

O matko to trzeba cI pożyczyć, ja mam dwie! Przychodż, zabierz jedna