Będę kibicować - ja do ideału mam nadzieję będę dążyć w swoim przyszłym ogrodzie - na razie jest w marzeniach, ale jak będzie wszystko po mojej myśli to taki powstanie I wtedy będę mieć czas do śmierci, aby go cackać tak jak Ty swój
Sylwia no mam nadzieje, że nam się uda, ale u nas z planowaniem czegokolwiek to lipa straszna.... teraz planujemy wyjechać do Kubusiowa na weekend majowy i chyba nam się nie uda bo Kuba soc kicha i katar ma, do tego się pokłada...... masakra
Witam. Od dawna podziwiam Twój piękny ogród. Wszystko jest idealnie dopasowane i przemyślane. Największą uwagę przykuwają żurawki te cytrynowe - są boskie Czy również mogłabym dostć namiary na sprzedawcę bardzo proszę
Katastrofa z tymi chorobami Kuby ..... mam to za sobą ..... Ale do przyszłych wakacji będzie dobrze i znajdziecie weekend .... Odbiorę Was z dworca ... nie ma problema A mały może ma alergię i tak reaguje .... odkąd mój młodszy jest na lekach przeciwalergicznych tzn od stycznia zeszłego roku mam spokój święty z chorobami ....W kubusiowie mu przejdzie albo i nie bo wszystko kwitnie ..... Masz problem współczuję ...
Fajnie , że jesteś ..... normalnie tragedia bo M mi taczki nie kupił ... jutro jestem bezrobotna ogrodowo A przymierzałam się do ciężkiej roboty a tu kiszeczka ....
Ziemię przywiozą , piasek przywiozą a ja bez sprzętu zostałam .... hihihi