Dominika - bardzo dziękuję .....ciekawa jestem czy w swoim ogrodzie zajmujesz się wszystkim sama ??? czy ktoś pomaga???
Pomaga mi M. Zasada jest taka: co dam radę zrobić sama-robię. Jak nie daję rady-pomaga mi M. Do stałych obowiązków M. należy pielęgnacja trawnika,opryski, sadzenie dużych roślin. Chętnie jeździ ze mną do szkółek, pod warunkiem, że mam plan co chcę kupić i gdzie będziemy nowe rośliny sadzić. W tym roku, ze względu na mój stan, wziął na siebie większość spraw ogrodniczych, ale i tak dzień przed porodem skubałam jeszcze w ogrodzie bukszpany
Dzielna kobieta z Ciebie gratuluję, choć trochę po nie w czasie dzidziulka Super rozłożenie sił na prace ogrodowe .... Ja również nie mogę narzekać .... trawa to dzieło mojego M choć robi to z obowiązku a nie z przyjemności . Na szczęście się nie buntuje i wie , że tak należy Starszy go wyręcza w koszeniu .... Tworzą wzajemną grupę wsparcia ogrodowego ..... A reszta to już moja przyjemność choć jak rozdzielę konkretnie prace to również zostaną wykonane dzielnie przez moich facetów pozdrawiam
Sylwia, czy to te tegoroczne bukszpany z Ikei??? Moje nie ruszyly, dlatego pytam....
Mam to samo , nie ruszyły z przyrostami ..... dlatego nadal sobie siedzą w przechowalniku ..... Stożki poległy po ostatnich przymrozkach ...... Przesadziłam wszystko do cienia i podlewam .... jeszcze się ich nie pozbyłam .....
O kurcze, wszystkie stozki wszystkie polegly??? Ale przykrosc
Mam pytanie, czy te jasne zurawki na zdjeciach to georgia peach? Piekne sa
Mam dwie odmiany żółtych żurawek : Citronellę oraz Lime Marmalade , która pięknie znosi słońce
Sylwia Twój ogród dojrzewa w bardzo szybkim tempie, zdjęcia super.
RH wyglądają rewelacyjnie, zresztą nie tylko RH....
Niesamowita różnica patrząc na zdjęcia z zeszłego roku o tej samej porze Co dopiero będzie za rok