Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Paulaa 12:23, 13 maj 2012

Syla cudnie u Ciebie i te żurawewczki-cud malina
Paulaa 12:23, 13 maj 2012

mam jeszcze pytanko- czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdzie bym mogła kupić w necie trawki?
Joku 13:44, 13 maj 2012

Przepiękny ogród, gratuluję efektu. Twój ogród to dowód na to że może być kolorowo bez kwitnących bylin.
Dodam to co Ania asc - perfekcjonistka, ah!
Martek 14:01, 13 maj 2012

Syla napisał(a)

Wszystkich nie skopiuję więc chociaż te pogodne fragmenty odtworzę ponownie
Spałam spokojnie Syla kiedy widziałam jeszcze puste,równo zaznaczone miejsca na rabaty.
Byłam przekonana,że te serwety wycinasz nie bez powodu
Wiem,że posiadając środki jest łatwiej zrealizować marzenia,ale muszę przyznać,że własnymi rękoma zagospodarować tyle miejsca to nie lada wyczyn
Gratuluję Sylwia masz,macie pięknie
Lena 14:21, 13 maj 2012

Ślicznie
Żurawki fantastyczne,trawka jak marzenie - ach Sylwia pełen profesjonalizm
Sabinka 20:34, 13 maj 2012

Sylwia te zurawki sa sliczne ale i gogantyczne! Poczytalam troszke o nich ale nie doczytalam do momentu co zrobic gdy juz sa bardzo duze, wiesz moze? trzeba je podciac? w jakim czasie jesli tak?
Np. u Ciebie za niedlugo zarosna kule bukszpanowe takiego napedu dostaly
Jak zwykle u CIebie pieknie!
Netka 22:26, 13 maj 2012

Sylwia co to za świerki na tych zdjęciach powyżej ?
Syla 13:14, 15 maj 2012

O rany !!!! chwilkę mnie nie było ....Bardzo dziękuję za tyle miłych , pozytywnych wpisów
Maturzysta dzisiaj zaliczył ustny j.polski ...... Czekamy na wyniki pisemnych ..... mam nadzieję, że trochę stresu już ze mnie zejdzie ......

A na zewnątrz pada deszcz i jest zimno .... nadrabiam zaległości domowe i nie tylko .....

Netka - to są dwie jodły ..... Ta większa to jodła koreańska bezodmianowa a ta druga mniejsza to jodła koreańska Silberlocke - ma silnie skręcone igiełki .....

Sabina - jak już żurawki będą olbrzymie to będę dzieliła na mniejsze i tym sposobem będzie ich w moim ogrodzie więcej

Paula - nie kupowałam traw w necie ..... może inne dziewczyny podpowiedzą
Joaska 13:36, 15 maj 2012

Paulaa napisał(a)
mam jeszcze pytanko- czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdzie bym mogła kupić w necie trawki?

Tylko i wyłącznie u Mariusza ogrodytraw.eu - pewne sadzonki, ja tam kupuję i polecam.
Wieloszka 14:00, 15 maj 2012

Syla, podczytuję po cichutku, ale nie mogę się nie odezwać u Ciebie Powtórzę określenia innych, które najlepiej wyrażą moje odczucia po obejrzeniu zdjęć Twojego ogrodu - wszystko rośnie jak na drożdżach i aż kipi na rabatach!!! O takim efekcie marzę u siebie... Choć i tak widzę różnicę po nawożeniu dolistnym (na plus dla dolistnego oczywiście) .
A tak jak czytam Twoje wpisy to myślę, że mamy podobne charakterki - wszyscy chwalą, że super, a my i tak mamy jakieś "ale" i to "ale" musi zniknąć, zeby było perfekcyjnie . Szkoda, że za chwilę pojawia się następne "ale" do likwidacji . No, ten typ tak ma, hihihi