ja swoje pęcherznice wysadziłam z gruntu do donic i mocno przycięłam ...... Szukam dla nich odpowiedniego miejsca ....... Strasznie szybko wypuszczają nowe gałązki i również chcę z nich zrobić kulki ..... Może się uda
jeśli jest dużo roślin wymagających strzyżenia nożyce się sprawdzą na 100% .... Nie próbowałam jeszcze z ostrzeniem nożyków w boschu ..... Może ktoś już to robił ???
Cześć Syla , dzięki za odwiedziny u mnie Diabolo słabo szła, jak się okazało mrówy zrobiły sobie pod korzeniami dom, może teraz już będzie lepiej, bo je załatwiłam
Super cięcie Ja dziś ciachałam pęcherznicę. Ciacham ją już parę lat 2 razy do roku i jakoś kuleczki ładnej nie mogę wyciachać
ja swoje pęcherznice wysadziłam z gruntu do donic i mocno przycięłam ...... Szukam dla nich odpowiedniego miejsca ....... Strasznie szybko wypuszczają nowe gałązki i również chcę z nich zrobić kulki ..... Może się uda
Kulę będzie cięźko zrobić raczej sześcian lub prostopadłoscian
U sąsiadów rośnie olbrzymia pęcherznica diabolo przetykana thujami, a ja zrobiłam z niej źywopłot na tyłach....
Boscha zawiozę do zaprzyjaźnionego szewca który ostrzy nożyce i noże, zobaczymy czy taki dziwny kształt można ostrzyć
Super cięcie Ja dziś ciachałam pęcherznicę. Ciacham ją już parę lat 2 razy do roku i jakoś kuleczki ładnej nie mogę wyciachać
Kulę będzie cięźko zrobić raczej sześcian lub prostopadłoscian
U sąsiadów rośnie olbrzymia pęcherznica diabolo przetykana thujami, a ja zrobiłam z niej źywopłot na tyłach....
Boscha zawiozę do zaprzyjaźnionego szewca który ostrzy nożyce i noże, zobaczymy czy taki dziwny kształt można ostrzyć
Żywopłot wychodzi całkiem , całkiem z domieszką pęcherznicy Luteus , tak przeplatane po parę sztuk ....
Całkiem fajny taki szewc to ja swoje do teścia mojej siostry czyli po sąsiedzku Zobaczymy to się z tym da zrobić
Cześć Syla , dzięki za odwiedziny u mnie Diabolo słabo szła, jak się okazało mrówy zrobiły sobie pod korzeniami dom, może teraz już będzie lepiej, bo je załatwiłam
Ania ja w ogrodzie mam mrówkę na mrówce ..... dla mnie miejsca brak ..... Czy jak bym sypnęła proszkiem do pieczenia do zaszkodzę roślinom ???.... Nawet pielić się nie da bo mnie gryzą .... .... Nie wspomnę o kopczykach na trawie które się namiętnie pojawiają ......