Wszystko oczywiście pokażę ale straszy od rana burzą i dopiero teraz okrutnie się rozchulało .... zdjęć teraz nie mam ale jutro nadrobię zaległości ..... Okulkowałam również sosnę i kosodrzewiny bo rosły na skarpie i gałęzie pochyliły się ku spadkowi skalniaka ..... Rewelacji nie ma ale mam nadzieję , że ruszą ....Hortensje Pinky Winky x 3 również posadziłam wraz z trawami kosodrzewiną i rozplenicą , dojdą tam thuje Aurea Nana .....
W nadchodzącym tygodniu mam obiecaną wywózkę śmieciowiska i czekam z ogromną niecierpliwością aż ten bałagan zniknie z oczu bo widok tego psuje cały urok ogrodu ....
ha ! mój M namówił mnie dzisiaj na zmianę kostki , na granitową oczywiście nie teraz ale w przyszłym sezonie ..... Kształty będą zachowane . Normalnie byłam zaskoczona , no pozytywnie .....
Marzenko , jutro prawdopodobnie o ile czas pozwoli M nabędzie mi sprzęta do sprzątania czyli to co masz Ty . Już mnie nie będzie dmuchawa tarmosiła bo po sprzątaniu przez cały dzień mam wrażenia jak by mnie prąd poraził
Sebek - wszystko zostało posadzone , dlatego poniekąd cieszy mnie odrobina deszczu a przerażają błyskawice , choć ja bardzo lubię burzę , natomiast nie lubię jak mi prąd wyłączają .....
Magduś - jutro obiecuję wstawię fotkę ..... wisienka kosztowała mnie jedynie 45 zetka ale wielkim okazem nie jest .... Marzenka ma takie dwie u siebie w ogrodzie .... ładny ma kolorek i chyba warto..... Musisz podpytać
odnośnie systemu korzeniowego aby u Ciebie znalazła dogodne wartunki ze względu na wysoki poziom wód gruntowych .....
Martuś - dziękuję za informację .... postaram się jednak poszukać nazwy tego kwiecia .... bo mam teraz wątpliwości a lubię mieć pewność