Wieloszka,Agnes,Joanka, Ewa, Ania, Richie, Alinka, Martuś - bardzo dziękuję
Joaska - kopiuj do woli na zdrowie
Enya73 - odwaga jest potrzebna bez niej nic dziękuję ... Planujemy w ogrodzie zimowym ogrzewanie podłogowe a co do rodzaju to pewnie kamień .... pozdrawiam
Nie jak się okopy zlikwiduje tzn ziemię wykopaną usunie to już przytłoczenia nie będzie ... Gosiu to są zdjęcia, które nie obrazują dokładnej rzeczywistości .... Altana będzie w całości otwarta , nabierze przez to delikatności a w jej okiennych otworach będzie się wyłaniać roślinność z każdej strony ogrodu widoczna .....Natomiast ogrody będą oszklone wraz z dachem ..... Nie mam obaw .... i cieszę się bo trawnika będzie zdecydowanie mniej do koszenia ....
Teraz mając z grubsza podzielony teren mogę kombinować z rozmieszczeniem takich elementów jak ściana wodna , kula granitowa i lustro które również planuję i u siebie W efekcie zmian nastąpiły również zmiany w projekcie ogrodu .... Muszę intensywnie pomyśleć o innym niż dotychczas ustawieniu miejsc z wodą ....
Daj sobie na to czas zimą
Tak , zima to dobry moment .... Teraz mam jeszcze urwanie głowy ze szkołą ... Dużo gimnastyki aby małego wdrożyć w nowe obowiązki