Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 20:21, 19 wrz 2012

Domi napisał(a)
Nie było mnie kilkanaście stron, a tu TAKIE RZECZY się dzieją! Najpierw gratuluję dziewięciu setek! A mnie się wydawało, że planuję jakieś duże zmiany w swoim ogrodzie Przy Twojej rewolucji każde inne "rewolucje ogrodowe" to pestka. Nie wiem jak zniosłaś wjazd betoniarki między rośliny, bo ja bym chyba ze stresu nie odstępowała budowlańców na krok. Lawenda imponująca(podobnie jak żurawkli) i fotka z pomarańczowym motylkiem na tle lawendy prześliczna. Pozdrawiam!

Dziękuję Domi Jakoś daję radę , jeszcze Chronię cisy własnym ciałem przy każdym pojawieniu się betoniary i pompy ... buziol
Syla 20:22, 19 wrz 2012

Agnieszka napisał(a)
Sylwia, wielkie łał!!! Złapałam się za głowę jak to zobaczyłam! Masz rozmach, trzeba przyznać...

PS. Czemu zaczęłaś zamalowywać swoje zdjęcia?

Zamazuję własność prywatną sąsiadów pozdrawiam
Syla 20:28, 19 wrz 2012

Wieloszka,Agnes,Joanka, Ewa, Ania, Richie, Alinka, Martuś - bardzo dziękuję

Joaska - kopiuj do woli na zdrowie

Enya73
- odwaga jest potrzebna bez niej nic dziękuję ... Planujemy w ogrodzie zimowym ogrzewanie podłogowe a co do rodzaju to pewnie kamień .... pozdrawiam
agata_chrosc... 20:36, 19 wrz 2012

Syla, widzę, że gonisz ekipę do roboty nawet po nocy! Tak z nimi trzeba Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało i było na czas
Syla 21:42, 19 wrz 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Syla, widzę, że gonisz ekipę do roboty nawet po nocy! Tak z nimi trzeba Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało i było na czas

Jeszcze pracują ...
kaisog1 21:48, 19 wrz 2012

.... Sylwuśka.... ja sie tak przyglądam i obawa mnie najszła.... Nie boisz się, że za dużo tych budowli? Że przytłoczą Ci ogród?
Syla 21:59, 19 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
.... Sylwuśka.... ja sie tak przyglądam i obawa mnie najszła.... Nie boisz się, że za dużo tych budowli? Że przytłoczą Ci ogród?

Nie jak się okopy zlikwiduje tzn ziemię wykopaną usunie to już przytłoczenia nie będzie ... Gosiu to są zdjęcia, które nie obrazują dokładnej rzeczywistości .... Altana będzie w całości otwarta , nabierze przez to delikatności a w jej okiennych otworach będzie się wyłaniać roślinność z każdej strony ogrodu widoczna .....Natomiast ogrody będą oszklone wraz z dachem ..... Nie mam obaw .... i cieszę się bo trawnika będzie zdecydowanie mniej do koszenia ....
kaisog1 22:01, 19 wrz 2012

Sylwia ja tak napisałam po prostu co czuję Wiem, że zdjęcia nie oddają rzeczywistości Podpatruje więc dalej uspokojona
Madzenka 22:01, 19 wrz 2012

Syla napisał(a)

Ale się dzieje

Teraz mając z grubsza podzielony teren mogę kombinować z rozmieszczeniem takich elementów jak ściana wodna , kula granitowa i lustro które również planuję i u siebie W efekcie zmian nastąpiły również zmiany w projekcie ogrodu .... Muszę intensywnie pomyśleć o innym niż dotychczas ustawieniu miejsc z wodą ....

Daj sobie na to czas zimą
Syla 22:05, 19 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ale się dzieje

Teraz mając z grubsza podzielony teren mogę kombinować z rozmieszczeniem takich elementów jak ściana wodna , kula granitowa i lustro które również planuję i u siebie W efekcie zmian nastąpiły również zmiany w projekcie ogrodu .... Muszę intensywnie pomyśleć o innym niż dotychczas ustawieniu miejsc z wodą ....

Daj sobie na to czas zimą

Tak , zima to dobry moment .... Teraz mam jeszcze urwanie głowy ze szkołą ... Dużo gimnastyki aby małego wdrożyć w nowe obowiązki