Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

wykasia 09:21, 20 wrz 2012

Wow, jakie tutaj rewolucje, życzę powodzenia, będzie pięknie!!!! Twoja lawenda mnie zachwyca!!!
Lena 10:05, 20 wrz 2012

Sylwia noż normalnie ,cieszę się bardzo że się doczekałaś
Tworzysz fantastyczny,nietuzinkowy dom - łączysz zewnętrzna przestrzeń z wnętrzem - cudeńko - gratuluję

Trzymaj się dzielnie i niech wszystko idzie po Twojej mysli
Kubuś musi być mega zadowolony z TAKIEGO placu zabaw - pozdrów łobuziaka od dziewczynek
Wieloszka 10:16, 20 wrz 2012

Syla, nie wątpię że wizje zmian nasadzeń, ustawień elementów wodnych i lustrzanych to już pewnie masz! Znając Ciebie - do zimy nie wytrzymasz z planowaniem Zimą to Ty będziesz tylko dogrywać szczegóły Roboty ziemne idą pełną parą i trzymam kciuki, żeby wszystko szło zgodnie z Twoim planem Buziol
Syla 15:09, 20 wrz 2012

Agniecha973 .... wiesz ??? gdybym się teraz nie zdecydowała to już pewnie nigdy .... wariant "kapcienia" już mnie dopada ... Serial kręcę dla siebie przede wszystkim jako album dziejów na moich arach Będzie pamiątka na to co było , co jest i co będzie Do takich seriali powracam z miłą chęcią .... pozdrawiam

Barbara - zapraszam w takim razie częściej

Joanka
- trafiła mi się dobra firma, dlatego tak rozciągnęło się w czasie czekanie na nich a tempo , muszą nadrobić czas jaki straciłam żartuję oczywiście ....buziol

Syla 15:40, 20 wrz 2012

Megi - na tym rozgardiaszu zmysłów nie pobudzisz, masz rację ale kiedyś może tak zaglądaj ... dzięki za odwiedzinki ....

Marzenka
- dzisiaj szalunki z altany zostały już zdjęte .... Pozostało wylanie betonu przy ogrodzie zimowym z zachowaniem dwóch poziomów jako III etap wylewania .... Może dzisiaj , może jutro .... czekam na decyzje od M .... Teraz widzę już jak kształtują się poziomy terenu przy altanie .... wizja już jest .... będę zapisywać swoje myśli na kartkach co by nie poginęły ... bo kilka rozwiązań mam już w głowie ale która dla mnie optymalna??? ... tego jeszcze nie wiem

Wykasia
- witaj lawenda zachwyca bo tegorocznie sadzona pozdrawiam

Lena
- bardzo dziękuję .... jedyne co jest mi niezbędne to wsparcie ... Ładnie to ujęłaś łączenie wnętrza domu z jego zewnętrzną częścią ... Taki jest dokładnie zamysł przemieszczania się z domu po dywanie trawiastym z drugą jej część ściskam mocno i przesyłam pozdrowienia od Kuby dla dziewczynek

Wieloszka
- widzę , że zostałam przez Ciebie dokładnie zlustrowana .... Jest kilka już koncepcji ... muszę zdecydować się na tę jedną jedyną Bardzo dziękuję ... buziol

Syla 15:56, 20 wrz 2012

Karolin - to jest to miejsce o które pytałaś .....rośnie poza jedną kulą cisową którą reklamowałam i mają wymienić na wiosnę ....Stożek z czterech cisów rośnie ale nie wiem czy starczy mi cierpliwości na czekanie aż się ładnie uformuje .... Pewnie poszukam takiego jednego dorodnego a ten egzemplarz pójdzie sobie na inne miejsce

Dosadzam pod ogrodzeniem przesadzone cisy ze skalniaka ... to Taxus baccata "David"

Syla 16:06, 20 wrz 2012

Dzisiejszy rozgardiasz od zaplecza

Przesadziłam kulki bukszpanowe /Ikeowskie / i częściowe kulki cisowe /będą formowane/ na przezimowanie przy buku ....

Moje trawki przy wisience i cisach

Syla 16:10, 20 wrz 2012

Syla 16:13, 20 wrz 2012

Pozdrawiam zaglądających !!!
marzena 16:27, 20 wrz 2012

zaglądam więc dzięki za pozdrowienia wzajemnie !
podziwiam rozmach przedsięwzięcia ogrodowego ! życzę powodzenia w realizacji