Syla dzięki za fotki! Bardzo łądne to miejsce! Super że Ci wymienią tę kulę - do tanich na pewno nie należała! Czy te miskanty to morning light w tym miejscu?
Kulki w żurawkach boskie! Muszę pomysł gdzieś wykorzystać Cudnie u Ciebie! A wykopy - przerażające! Taki piękny ogród! Masakra
Aaaale się u Ciebie dzieje - pewnie sama nawet za zmianami nie nadążasz
I dowiedziałem się, że cebul nie sadzisz! No bulwers!!! Posadź na rabatach co w ogóle nie będą ruszone, w końcu nie wszędzie będziesz miała brzydko Żart
Na roboczo zawsze można jak tylko się lubi Nie narzekam Martuś bo to byłby grzech wielki Cieszę się ogromnie , że już się zaczęło i , że najgorsze za mną . Obawiałam się , że betoniary nie wjadą i będę uskutecznać wożenie taczkami cementu a to byłby dramat .... Teraz wdrażam pomysł na papier aby roślinki zamówić i wczesną wiosną odebrać /chodzi o te trudniej dostępne/..... Myślałam ,że na fundamentach się skończy ale dzisiaj dostałam informację , że działamy dalej ... Od wtorku murowanie ściany kominowej w altanie
Działam w spokoju nie pod presją A przecież z tych wcześniej posadzonych coś wyrośnie na wiosnę ... A resztę będę wymyślać jak już ładnie przygotuję nowe rabatki postanowione, zatwierdzone Sebuś a Ty już po praktykach ???
Jak się coś dzieje to nie zauważysz jesieni Syla .Ja w sumie też za oknem mam błoto i cieszę się,że zrobią ulicę jak należy i jeszcze skują paskudny kawałek betonu na nowy chodnik
Trzymam kciuki za pomyślność projektu .Nie tak znowu bezinteresownie będę wpadać za dnia się huśtać ,a w nocy grzać przy kominku )))))))))))
Aaaale się u Ciebie dzieje - pewnie sama nawet za zmianami nie nadążasz
I dowiedziałem się, że cebul nie sadzisz! No bulwers!!! Posadź na rabatach co w ogóle nie będą ruszone, w końcu nie wszędzie będziesz miała brzydko Żart
Działam w spokoju nie pod presją A przecież z tych wcześniej posadzonych coś wyrośnie na wiosnę ... A resztę będę wymyślać jak już ładnie przygotuję nowe rabatki postanowione, zatwierdzone Sebuś a Ty już po praktykach ???