Bardzo, bardzo, bardzo ale to bardzo wszystkim dziękuję , za życzenia i kwiaty i ciacha i za to , że jesteście A to ode mnie dla Was z naciskiem i podkreśleniem dzisiejszego DNIA CHŁOPAKA dla naszych OGRODOWICZAN PŁCI MĘSKIEJ
Ten czerwony miskant to??????? Ustalam swoje nazwy ..... Wymiar ogrodu zimowego powala na kolana..... ależ ci zazdraszczam Nawet ten bałagan przy budowie bym przeżyła Ja również Aneczko staram się ustalić tożsamość tej trawy ... Pytałam u Domi ale chyba a raczej nie to co mam . No ale się zawsze mogę mylić .... U Dominiki jest Miskant Grosse Fontaine .... Nadal szukam odpowiedzi dzięki za odwiedzinki ..... Zaraz kolejna seria zdjęć .... Miejsca przygotowane na kolejną dolewkę betonu ...Czekam wraz z panami w tej chwili na dostawę.... Myślę , że w tym tygodniu powinniśmy ruszyć ze stawianiem ściany kominowej w altanie .....
Ten czerwony miskant to??????? Ustalam swoje nazwy ..... Wymiar ogrodu zimowego powala na kolana..... ależ ci zazdraszczam Nawet ten bałagan przy budowie bym przeżyła