Dziękuję za rady W zastępstwie dmuchawy zakupiłam sobie zamiatarkę .... Ta metoda jest lżejsza zdecydowanie i nie zajmuje mi wiele czasu Trochę miotłą , trochę rękoma i trochę zamiatarką i po sprzątaniu Ruch na świeżym powietrzu to przyjemność a i do takiej ilości liści już przywykłam......
Dziękuję za wizytę pozdrawiam
Sylwia, piękne zakątki obfociłaś, ale dekoracje jesienne w donicach zrobiłaś zachwycające!
Zgapiam i małpuję.
Naśladownictwo jest najwyższym dowodem uznania.
Buziam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
A mnie sie te liście podobają,fakt trzeba je sprzątnąc ale przecież to oczywiste ze w ogrodzie stale jest praca.Jeśli ktoś myśli że będzie miał piękny ogród bez pracy to musi firmę ogrodniczą wynajac bo inaczej sie nie da.Pozdrawiam Sylwia.
Dokładnie Bogdziu .... ogród to wciąż niedokończona praca ..... buziolek
Syla, piękne listowie, piękne kolory, fantastyczne drzewa. A jakie miskanty rosną za kulami z cisa na pniu koło klona (cudeńko fantastyczne) i ile mają światła? Bo mi są potrzebne miskanty do półcienia i nie białe (co jest chyba niewykonalne).
Odpowiedziałam u Ciebie w wątku to prawdopodobnie miskant Rotsilber .... Któraś z koleżanek już sugerowała tę nazwę , choć nie byłam pewna .... Ale póki to co obstawiam tę nazwę Rośnie u mnie w półcieniu na potęgę , co mnie cieszy
A mnie sie te liście podobają,fakt trzeba je sprzątnąc ale przecież to oczywiste ze w ogrodzie stale jest praca.Jeśli ktoś myśli że będzie miał piękny ogród bez pracy to musi firmę ogrodniczą wynajac bo inaczej sie nie da.Pozdrawiam Sylwia.
Dokładnie. Jesienią zresztą mniej roboty jest* , więc liście są po to, żebyśmy nie zastygli przy kaloryferze
*nie dotyczy Syli i jej budowlanych poczynań
..... przynajmniej mnie kości nie bolą .... Ruch koniecznie wskazany Jesienią liście w zimie śnieg a na wiosnę maraton
Sylwia piękne widoczki w Twoim ogrodzie, super to wszystko wygląda, widać wiele serca włożonego w te rabaty.
Zdjęcia robisz już rewelacyjne, bardzo przyjemny spacer, taki relaksujący.
Zapraszam ciągle i nieustająco ..... Relaks dla Ciebie w chwili obecnej to ważne pozdrawiam i ściskam Was obie !!! Dziękuję
Sylwia Ty masz cudowny ogród!
Jesienią też pięknie, uwielbiam kolorowe liście na ziemii. To jest cały urok jesieni, wcale bym ich tak szybko nie zamiatała. Jak idziesz w góry złotą jesienią to to jest to co najpiękniejsze.
No niech no ja sobie pochodzę i popatrzę coś Ty koleżanko tu na cudowała ... i proszę coż ja widzę cudności i piękności ...
Jak co mogę podać Ci adres możesz i umnie posadzić cóś takiego