Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Tess 22:42, 17 paź 2012

O, ja to dopiero teraz pojęłam, że to dwie budowle, nie jedna.

Pięknie będzie
Matka 02:04, 18 paź 2012

kaisog1 napisał(a)

Sylwia piękny masz ogród o każdej porze roku!

...a ja się dalej bojam w sprawie budowli

Nie bój się Gosiek .... to moja bolączka będzie dobrze a i kiedyś mam nadzieję posiedzimy sobie w altance razem

...i tak się bojam No ja też mam nadzieje, że kiedys uda mi się zawitać w Wasze progi i nacieszyc oczy

A czemu się Gosiaku bojasz?piknie będziea i ja się wpraszam już na kawkę w altanie
Mala_Mi 02:20, 18 paź 2012

OJ kobito, ale masz rozmach i pomysły Każdą budowę da się przeżyć.. a potem będzie pięknie..... przyznaję się, że też jestem ciekawa tego ogrodu zimowego Marzy mi się taki.. wiec podpatrzę jak Tobie to idzie....
monteverde 02:25, 18 paź 2012

Syla napisał(a)

Sylwia a na kiedy planujecie zakończenie "zimowego"? jestem ciekawa jak to będzie w realu wyglądało, a na ogródku masz jeszcze ślicznie, przymrozków u Ciebie nie było? pozdrawiam

Planuję w tym roku zamknąć temat altany , natomiast w ogrodach zimowych samą stolarkę aluminiową . Cała reszta , to przyszły sezon , cały .... Przymrozki były tak jak i u Sebastiana ....mamy podobnie ....

Boczny rzut altany....

No fajnie będzie trzymam kciuki nadal za realizację i będe podglądac, buziole
Syla 09:27, 18 paź 2012

asc napisał(a)
OJ kobito, ale masz rozmach i pomysły Każdą budowę da się przeżyć.. a potem będzie pięknie..... przyznaję się, że też jestem ciekawa tego ogrodu zimowego Marzy mi się taki.. wiec podpatrzę jak Tobie to idzie....

Działka nie jest olbrzymem ..... ale brakuje mi powierzchni w domu ..... Tak mam , że kocham przestrzeń ...Jak bym miała robić mniejsze pomieszczenia , to nie zabrałabym się za realizację .... kolejne dziuple w domu ..... Dla mnie to i tak wciąż za małe ....ale na więcej powierzchnia ogrodu nie pozwoliła, choć w jednym miejscu mam wrażenie przytłoczenia ..... Sama jestem ciekawa czy nasadzenia złagodzą ten stan . A mam na myśli to miejsce

Świerki serbskie jak urosną .... wysłonią pomieszczenie gospodarcze sąsiada a poprowadzę je na taką wysokość aby nie zasłonić sobie leśnego horyzontu .... Brakuje trochę miejsca z prawej strony na intensywność nasadzeń ..... no ale ! cieszę się z tego co mam
Syla 09:28, 18 paź 2012

Bogda napisał(a)

Sylwia piękny masz ogród o każdej porze roku!

...a ja się dalej bojam w sprawie budowli

Nie bój się Gosiek .... to moja bolączka będzie dobrze a i kiedyś mam nadzieję posiedzimy sobie w altance razem

...i tak się bojam No ja też mam nadzieje, że kiedys uda mi się zawitać w Wasze progi i nacieszyc oczy

A czemu się Gosiaku bojasz?piknie będziea i ja się wpraszam już na kawkę w altanie

Gosia martwi się tym , że mam więcej betonu w ogrodzie niż zieleni
Syla 09:31, 18 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia odpoczywaj kochana. Ciesz się teraz budową A myślę, że ogrod z nowymi budowlami nabiera nowego wymiaru I będzie jeszcze piękniej Jak Ciebie znam to tak mistrzowsko będzie wszystko wkomponowane, że będziemy piac z zachwytu

Chcę piać na widok swojego ogrodu ale czy to wogóle możliwe? postaram się z całych sił aby nasadzenia nadały lekkości całej tej ilości budynków a jak się nie uda to będzie jak będzie ..... buziak ogromniasty
Wieloszka 09:37, 18 paź 2012

Będzie jak będzie? U Ciebie??? Niemożliwe!!! U Ciebie będzie wszystko na tip top, nie inaczej!
Zaglądam stale i buziole ślę
Martek 09:38, 18 paź 2012

Ogród zimowy ,marzenie ...
Powodzenia ,pomysł znakomity
Pozdrawiam Syla
marzena 09:39, 18 paź 2012

pozdrawiam
będzie pieknie i perfekcyjnie ! to pewne !