Asiu, zachwyca mnie wszystko w Twoim ogrodzie. Jesteś ogromnie kreatywna, pracowita i pomysłowa. Jestem ciekawa dalszych prac choć już teraz osiągnęłaś poziom z którego powinnaś być bardzo dumna. Ogromnie liczę na to, że uda nam się zobaczyć w tym roku.
Już brakuje mi tych spotkań jak tlenu. Pozdrawiam Cię ogromnie.
Danusiu witaj w kolejnym wątku.
Zamierzam właśnie zacząć od pokazania co się zmieniło. Jak forum wpłynęło na wygląd mojego ogrodu. Cały czas pamiętam, że gdyby nie to miejsce to pewnie sama nie podołałabym. Ba, nawet nie wiem, czy zaczęłabym tak wielkie zmiany
Ogrodowisko ma dobry wpływ, teraz moje przesłanie odmiany polskich ogrodów poszło dalej i jest mnóstwo ludzi, którzy tutaj niosą pomoc za co dziękuję, ale też są tacy co oderwali się od Ogrodowiska. Dziękuję, że z nami jesteś
Dziękuję kochana za miłe słowa. Też mi już brakuje spotkań z Wami. Niedługo wiosną, ciepełko, będziemy nadrabiać. Ja zapraszam zawsze. Teraz już nareszcie po trudach mam altanę (jeszcze drobne prace zostały), wiosną otwarcie. Będzie gdzie posiedzieć.
To ja dziękuję za to miejsce. Wywróciło ono mój ogród do góry nogami, dosłownie . Spełniam dzięki forum swoje marzenia, poznałam mnóstwo świetnych ludzi równie zakręconych na zielono. Uzyskałam wiele cennych rad. Szkoda, że wiele wątków zniknęło, ale powstają nowe i nowe ogrody wraz z nimi
Nowy rok, nowy watek. Z pewnością będzie równie pasjonujący jak poprzedni. Powodzenia!