Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Justyny

U Justyny

tyna 23:34, 22 lis 2011

Richie napisał(a)
Justynko te Twoje "mrożonki"są przecudnej urody i zachwycają

Dzięki, ale i tak jjakoś mało zdjęć zrobiłam....
tyna 23:37, 22 lis 2011

goniak napisał(a)
Bardzo się cieszę, że różyczka taka żywotna
Widać świetnie się zaaklimatyzowała na Twojej rabatce >

Gosia, ona jest w tej chwili jedynym akcentem kolorystycznym i widzę ją z domu......a jakie ma notowania.....cudna jest i już.....
tyna 23:51, 22 lis 2011

Ostatnio robiłam porządki.....w wątku.....bo zostałam z lekka zmobilizowana.....
Przepraszam z góry za literówki.....i być moź e komuś się inaczej wyświetla strona po tym moim tablecie......
agniecha973 00:03, 23 lis 2011

tyna napisał(a)
Ostatnio robiłam porządki.....w wątku.....bo zostałam z lekka zmobilizowana.....
Przepraszam z góry za literówki.....i być moź e komuś się inaczej wyświetla strona po tym moim tablecie......

Nic nie szkodzi, od czego wyobraźnia. Mam nadzieję, że jak dojdę dalej, to zobaczę bardziej rozrośnięte. A wiewiórkę jakoś przeżyję. Uciekła , ot co...
monteverde 01:34, 23 lis 2011

zbigniew_gazda 07:15, 23 lis 2011

tyna napisał(a)

Marzenko Justyna to musi mieć wszystko perfekcyjnie Zdjęcia oszronione fajne a i z remontem dasz radę patrz oczyma wyobraźni jak będzie później super

Przemek, oczyma wyobraźni, to ja widzę te urzędy, potem totalny bajzel, potem puste konto, a potem widzę, że nie muszę skrobać szyb auta- mrożonki -jak jest dzisiaj- i mam gdzie trzymać surfinie do świąt

Justynko to wszystko prawda. Ale efekt końcowy się liczy. I pilnuj fachowców a kasiora na końcu po osunięciu ewentualnych usterek .Taki się świat zrobił że nie warto być układnym i grzecznym .
ell 07:26, 23 lis 2011

Oj Zbyszku masz rację!
Wczoraj cały dzień siedziałam w poczekalni do lekarza ze Sławkiem - zawsze spokojnie czekam, aż moja kolej przyjdzie. I co usłyszałam od syna po trzech godzinach siedzenia? Że następnym razem idzie z ojcem, bo on zawsze wchodzi bez kolejki i nie trzeba tyle siedzieć i się nudzić.
shrekol 07:31, 23 lis 2011

Justyna wiem jak to jest najpierw ale nieskrobanie szyb i inne zalety.... to później sama radość będzie
tyna 09:25, 23 lis 2011

Zbyszku, Elu, wiem coś o tym.....jestem po budowie domu
dach mam na dziesięcioletnim budynku już drugi zrobiony, pod pierwszym nie dało się mieszkać..........teraz ta przebudowa to pikuś....no tak jakby, bo i tak demolki się spodziewam....i życiowej mądrości i życzliwości sąsiadów
tyna 09:26, 23 lis 2011

shrekol napisał(a)
Justyna wiem jak to jest najpierw ale nieskrobanie szyb i inne zalety.... to później sama radość będzie

Czyżby te inne zalety to doniczkowe w chłodnym, pomieszczeniu???