Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

yolka 15:30, 05 lut 2014

bogumila_bienko napisał(a)
....pomogłam...pozdrawiam.

Dziękuję bardzo
yolka 15:34, 05 lut 2014

EPODLAS napisał(a)
Jolu,twoje amsterdamskie lalki siedzą sobie na parapecie, bardzo fajna fotka. Ja bardzo lubię patrzeć na okna, najbardziej te stare. W Holandii widziałam w domkach duże okna bez firanek, gdzie jak na dłoni widać było mieszkańców domków, a na parapecie lalki, figurki, kwiaty i inne różności.
U nas dzisiaj pięknie. Właśnie wróciłam z kijków. Widzieliśmy pięknie ćwierkającą ziębę. Podczas tych wypraw do lasów widziałam kilka dzięciołów, sójkę no i dzisiaj ziębę. Tylko czemu one nie chcą mi pozować?

Okienka akurat są francuskie z rejonu Prowancji i Lazurowego wybrzeża, widać w Europie taka moda nastaje .
Moje ptaki i inne tez nie chcą pozować, widać wszystkie tak mają
Milka 16:19, 05 lut 2014

EPODLAS napisał(a)
Jolu,twoje amsterdamskie lalki siedzą sobie na parapecie, bardzo fajna fotka. Ja bardzo lubię patrzeć na okna, najbardziej te stare. W Holandii widziałam w domkach duże okna bez firanek, gdzie jak na dłoni widać było mieszkańców domków, a na parapecie lalki, figurki, kwiaty i inne różności.
U nas dzisiaj pięknie. Właśnie wróciłam z kijków. Widzieliśmy pięknie ćwierkającą ziębę. Podczas tych wypraw do lasów widziałam kilka dzięciołów, sójkę no i dzisiaj ziębę. Tylko czemu one nie chcą mi pozować?

Bożenko, jak tak regularnie z kijkami, to kondycja jest i dobrze, ciepło, coraz cieplej, zaraz na tapecie ogród okna podziwiałam, zwłaszcza ulubieńców na parapecie
Myślę, gdzie sobie posiać te aksamitki od ciebie, uwielbiam je, mimo że zółty kolor, ale one takie inne, mnóstwo nasion zebrałam
yolka 17:40, 05 lut 2014

Watek "spotkanie KUJAWSKO-POMORSKIE" się ozywił
waska 20:30, 05 lut 2014

A u mnie zero śniegu - nie narzekam
Za to prac wiosennyc sie boje tyle tego w tym roku.
Pszczelarnia 20:36, 05 lut 2014

Śnieżnie jeszcze gdzieniegdzie. Serdeczności przedwiosenne zasyłam.

ewsyg 18:38, 06 lut 2014

Bardo ładna ta funkia, właśnie te z poskręcanymi liśćmi są bardzo ładne

EPODLAS 20:31, 06 lut 2014

Dzisiaj słyszałam w tv że mają wrócić mrozy. Tylko nie to. Dzisiaj słyszałam pięknie ćwierkającego ptaszka. Nie wiem co to był za śpiewak. Zrobiło mi się tak wiosennie na duszy. A tu takie zapowiedzi. Oby się nie sprawdziły
monteverde 20:36, 06 lut 2014

Bożenko u mnie też już słychać w dzień śpiewające ptaki, ale nie udało mi się wypatrzeć które nie gadamy o mrozie, bo wygadamy paskudę u mnie w dzień jutro znowu na plusie
EPODLAS 12:58, 07 lut 2014

monteverde napisał(a)
Bożenko u mnie też już słychać w dzień śpiewające ptaki, ale nie udało mi się wypatrzeć które nie gadamy o mrozie, bo wygadamy paskudę u mnie w dzień jutro znowu na plusie

Ptaki śpiewają coraz ładniej i odważniej. Ponoć już gdzieś przyleciał bocian, a to wróży, że zimy nie będzie. I tej myśli będziemy się trzymać