Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Malinowy zakątek

Malinowy zakątek

NowaKiKi 17:59, 02 cze 2024

Pracę powoli postepuja, zamontowane obrzeże i kamien dalmatynczyk, w tym kwadracie co został bedzie grys bazaltowy.

Te roślinki jak niżej Jeżówki, będę przesadzac na jesieni wiecbich tutaj nie będzie

Moze uda mi się coś naszkicowałam na dniach, jakiś pierwszy zarys.
Narsilia 08:52, 08 cze 2024

Klaudia ślicznie u Ciebie taras piękny i mega przytulny z tymi zasłonami , nowe kształty rabaty ekstra bardzo nowocześnie wszystko pasuje do budynku i reszty ogrodu .

Warzywny bakcyl złapany na całego do tego pięknie utrzymany masz ten kącik warzywny , zazdraszczam
NowaKiKi 22:57, 08 cze 2024

Narsilia napisał(a)
Klaudia ślicznie u Ciebie taras piękny i mega przytulny z tymi zasłonami , nowe kształty rabaty ekstra bardzo nowocześnie wszystko pasuje do budynku i reszty ogrodu .

Warzywny bakcyl złapany na całego do tego pięknie utrzymany masz ten kącik warzywny , zazdraszczam

Milo uslyszec! Az sie rumiencem oblalam.
NowaKiKi 19:55, 13 cze 2024

Planu na nowe rabaty dalej nie mam, oprócz tego że ma być ciut minimalistycznie to brak.
Zestawienia które mi się podobają to: hakonka z kulkami cisu, przy rozplenicy moze szlwia i rozchodniki chociaz nie wiem.
Na czarnej rabacie, środkowej chcialam dac seslerie Hoffmana bo je mam ale też jakoś mi się nie skleja za bardzo bo nie pasuje na mimimalizm

A poza myśleniem to w nowej skrzyni juz posadzone poziomki, muszevtruskaeki przesadzić i sacselam robic nawodnienie
NowaKiKi 09:17, 17 cze 2024

Nawodnienie w nowej skrzyni dodane, kroplowniczki pod kazdy krzaczek

Pojawiły sie juz pierwsze papryki, odmiana Zulu

pierwsza marchewka - radosc dziecka była bezcenna

gruszek cukrowy przeszedl samego siebie
AgaBoso 14:24, 23 lip 2024

Pięknie pracę postępują, taki porządek masz że mucha nie siada.

Co to za odmiany groszku cukrowego i marchewki? Kiedy siałaś?
NowaKiKi 22:42, 31 lip 2024

Co do groszku cukrowego to właśnie nie wiem, wyrzuciłam opakowanie, ale wyrósł mega wysoki i owoce mial ogromne.

Marchewka to odmiana Bolero, i raczej ze mną zostanie na dłużej, słodka, dzieciaki uwielbiaja
NowaKiKi 22:45, 31 lip 2024

U mnie ostatnio brak weny na dodawanie postów, za dużo się jie dziej u mnie. Zbieram warzywabktore urosly: ogorki, cukinie, kalarepę, liscie sałaty,noiwtruszka, lubczyk, fasolka szparagowa.
Owoce jak poziomkini truskawki znikają same z kroczków, ale nie mam ich za dużo. Pomidorki koktajlowe z donic tez znikają blyskawicznie

Marcin89 22:57, 31 lip 2024

NowaKiKi napisał(a)
U mnie ostatnio brak weny na dodawanie postów, za dużo się jie dziej u mnie. Zbieram warzywabktore urosly: ogorki, cukinie, kalarepę, liscie sałaty,noiwtruszka, lubczyk, fasolka szparagowa.
Owoce jak poziomkini truskawki znikają same z kroczków, ale nie mam ich za dużo. Pomidorki koktajlowe z donic tez znikają blyskawicznie

Trzeba cieszyć się z najmniejszych nawet plonów
A z tego co czytam, to masz dosyć dobry sezon
Narsilia 12:33, 01 sie 2024

To miło słyszeć że zbiory udane i wszystko przerabiane na bieżąco samo znika z krzaczka o brzuszka .
Ale nie zapominaj o nas zawsze miło pospacerować po Twoim ogrodzie