Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kraina spełnionych marzeń

Kraina spełnionych marzeń

MagdaLenka 22:39, 13 maj 2025

Wertykulator spalinowy wypożyczyłam, a w drodze z wypożyczalni wpadłam do trzech szkółek i zrobiłam zakupy na spontanie.

Nabyłam:
- platana Alphen's Globe
- trzmielinę oskrzydloną
- jaśmin Virginal
- różę Konigin Marie z serii Parfuma
LIDKA 23:07, 13 maj 2025

Kawał pracy z tym trawnikiem. Duży Ci on. A zakupki fajne.

Też tak masz że na kiecki i buty szkoda kasy i czasu a na roślinkę zawsze się znajdzie?
MagdaLenka 23:18, 13 maj 2025

LIDKA napisał(a)

Też tak masz że na kiecki i buty szkoda kasy i czasu a na roślinkę zawsze się znajdzie?

Dokładnie tak!
Makao 07:38, 14 maj 2025

Sporo trawnika. Też tyle miałam ale na początku. Kawał ciężkiej pracy wykonaliście. Dobrze że już za Wami.
Ja jeszcze w tym sezonie nie kupiłam żadnej rośliny. Do ogrodniczych wpadam na chwilę i wybiegam szybko żeby przypadkiem coś nie zwróciło mojej uwagi. Mam jeszcze kilka roślin w przechowalniku z tamtego sezonu i muszę je zagospodarować. Rok temu powsadzałam sporo tak na szybko i muszę to uporządkować bo mnie wkurza bałagan. Dlatego postanowiłam nic nie kupować w tym sezonie.
Korci mnie tylko odętka od kilku lat i może jak ją spotkam to się skuszę
MagdaLenka 13:28, 14 maj 2025

Makao napisał(a)

Korci mnie tylko odętka od kilku lat i może jak ją spotkam to się skuszę

Odętkę miałam, ale jakoś mnie nie zachwyciła. Poza tym rozłaziła się, więc wykopałam ostatnio.