Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 07:12, 05 lip 2024

Bożenko, jak się rozwodziłam z ex mężem to teściowa mi powiedziała że kiedyś nie byłam taka szybka odpowiedz była taka ze nie musiałabym gdybym miała jakakolwiek pomoc od ex męża. W czymkolwiek. Albo gdyby cokolwiek sam załatwiał.

Teraz ma nowe 4letnie chyba już dziecko albo 5letnie? Ciekawe czy cos robi w domu. Miał się żenić z ta kobieta, ale o ślubie nie słychać, może cos jest na rzeczy Nie wiem, nie chcę wiedzieć, krzyżyk na drogę codziennie się budzę i stwierdzam o ile moje życie jest lepsze teraz jej! i o nic nikogo nie musze prosić nie znoszę prosić ludzi o pomoc, o cokolwiek

Miłego dnia! piątek weekendu początek
Chłopaki wyciągają dachówki na dach, od poniedziałku mam nadzieję ekipa będzie je przybijać - zapowiada się powrót do wysokich temperatur i burze, więc niech działają...
Narsilia 08:46, 05 lip 2024

Ja też nie mogę wyjść z podziwu siły i energii i myślę że większość forum również mimo , że nie ma tu leniwych ludzi bo ogrodnictwo to nie jest hobby dla leniwych .

Ale naprawdę jesteś magikiem żeby ogarnąć dom ,budowę nowego domu , dwa ogrody bo nowy i stary , pracę , życie ,rodzinę itd, itd Szapo ba
Kontonaogrod 08:57, 05 lip 2024

Ojtam prawda jest taka że samo idzie, nie ogarniam niczego ogarniam co się da i ile się da, a reszta idzie własnym torem i tak. Chwasty rosną. Stihl w naprawie a że wakacje to od tygodnia nikt nawet na kosę nie spojrzał. Masakra
Juzia 11:29, 05 lip 2024

O mamo.... i zaraz będzie dach skończony!
A ja dopiero papier dostałam
Szukam kogoś do równania... ale ciężko idzie... nikt nie ma czasu!
Kontonaogrod 11:36, 05 lip 2024

Dawaj Juzia! Kto jak nie ty Zapisz się do kolejki, przecież nie musi nikt przyjeżdżać jutro. Ale za tydzień?
Kontonaogrod 13:04, 05 lip 2024

Hue hue

To zdjecie z satelity ma z 6 tygodni ale pokazuje conieco

Kontonaogrod 15:06, 05 lip 2024

Kontonaogrod 15:08, 05 lip 2024

Juzia 17:06, 05 lip 2024

Kontonaogrod napisał(a)
Dawaj Juzia! Kto jak nie ty Zapisz się do kolejki, przecież nie musi nikt przyjeżdżać jutro. Ale za tydzień?

Ale w ogóle chętnych brak
Studzienkę do wody też już trzeci tydzień czekam. Jeden wyceniał 2 tyg... i na koniec powiedział, że on woli tego nie robić Drugi zrobi... ale nie wiadomo kiedy
Tacy tu fachowcy. Żenada.
Kontonaogrod 17:32, 05 lip 2024

Może ich mało? U nas mało.

Czekam na hydraulika, na co dzień pracuje w Niemczech. Mówi że woli tam, wszystko ma załatwione, co się będzie z ludźmi użerał

stihl naprawiony! Nowe filtry I 210zł. M kosi, obieram ziemniaki I weekend jupi