Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Patrycja_KG_Lu 13:11, 14 maj 2026

Pewnie przez znaczną różnicę temperatur między dniem i nocą. Otwarte masz w dzień drzwi? Jak ładnie słońce zaświeci to rano już gorąco się robi.
Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
Polon 13:53, 14 maj 2026

Kontonaogrod napisał(a)
Młoda po chemii, niespecjalnie szczęśliwa. Ale jeszcze tylko polski jutro i z głowy.

Wrażenie można mieć, ale nie ma co się stresować. Jej wynik to jedno, a średnia z matur to też bardzo istotny parametr. Głowa do góry

Kura - cudna

Domek w Dobczycach to był chyba wyjątkowo udany strzał. Wygląda fajnie, okolica też miła dla oka. Aż szkoda, że nie masz co z tym zrobić
Kontonaogrod 17:22, 14 maj 2026

Wyczytałam że pozwijane liście pomidorów to też może być niedobór magnezu…

W słoneczne dni nawet przy otwartych drzwiach z obu stron na przestrzał jest w szklarni 30 stopni. Jasne że otwieram, cieniowka też wisi. Zobaczymy

Dzięki Patrycja!
Kontonaogrod 17:33, 14 maj 2026

Polon napisał(a)

Wrażenie można mieć, ale nie ma co się stresować. Jej wynik to jedno, a średnia z matur to też bardzo istotny parametr. Głowa do góry

Kura - cudna

Domek w Dobczycach to był chyba wyjątkowo udany strzał. Wygląda fajnie, okolica też miła dla oka. Aż szkoda, że nie masz co z tym zrobić

Na szczęście ma już z głowy, teraz 3 miesiące wakacji. Nerwowych z czekaniem na wyniki ale będzie oki, myślę

Domek mam nadzieję sprzedać z zyskiem. Czekam na zdjęcia z dachem i będę wystawiać. Zobaczymy jak pójdzie niecały kilometr nad jezioro i do zamku, 400m delikatesy centrum, przystanki i szkoły piechotą. Miasteczko nie wieś, przyjemne do mieszkania.
Kontonaogrod 17:40, 14 maj 2026

Kupiłam wszystkie figi z Aldi, 19,99 zł

Palibiny kwitną

Kontonaogrod 17:45, 14 maj 2026

Ja dziś pół dnia urlopu i przechodziłam testy psychologiczne plus konsultacja z psychiatrą
Chyba ze mną nieźle buahahaha

Szkoda ze nie zrobiłam najtrudniejszych tam gdzie się zaczęłam pocić haha fajna zabawa