Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ożankowy ogród

Ożankowy ogród

Basieksp 21:38, 13 cze 2026

Grujecznik za rok będzie bardziej przypominał drzewo, narazie wygląda jak krzew. Mimo przymrozku i strat jest gęsty

Ale jaki ładny Jakie ma ładne duże liście, mój ma takie trochę małe, jakby niedawno się rozwinęły, muszę jutro mu się przyjrzeć
Kordina 23:29, 13 cze 2026

Ulinko! Jakoś nie zajarzyłam, że Twój ogród jest ogromny, ile zakątków ciekawych, no, no
Monia81 19:13, 14 cze 2026

Ślicznie kwitnie ten bodziszek wspaniały, widać, że mu u Ciebie dobrze fajny przegląd tych bodziszków Ula zrobiłaś
anabuko1 20:25, 15 cze 2026

Ulinko, Twój ogród to majstersztyk z liści i struktur! Nie ma nudy, jest za to mnóstwo ogrodniczego smaku

Ale masz rękę do rabat! Ta żurawka bordowa z tymi wystrzelonymi pędami kwiatowymi, a za nią ta potężna niebieska hosta. Kontrast koloru i faktury idealny.
Grujecznik już teraz wygląda obiecująco, a za rok będzie prawdziwą ozdobą. I te trawy z czosnkami. Lekkość, ruch, naturalność.
Widać, że mimo przymrozków ogród ma się świetnie. Gęsty, zdrowy, przemyślany w każdym centymetrze. Klasa!
Patrzę i odpoczywam. U Ciebie jest tyle zieleni w tylu odcieniach! Od niebieskości host, przez bordo żurawek, po soczystą zieleń traw.
Alija 21:26, 15 cze 2026

Urszulko, te szersze kadry dopiero pokazują ogród, jaki jest duży i jak fajnie pomyślane są rabaty. Pięknie kwitną piwonie, zaczynają róże, bodziszki cudne, masz tyle odmian, ja już dawno pogubiłam się w tych odmianach.
Gosialuk 17:12, 16 cze 2026

Rozbujały się rośliny. Zaraz braknie ci miejsca na sadzenie. Bodziszek wspaniały i u mnie robi show. Szkoda, że tak krótko.