Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ożankowy ogród

Ożankowy ogród

LIDKA 15:52, 28 lip 2026

https://centrumelektronarzedzi.pl/pl/p/Krawedziarka-Ryobi-RY18EGA-0-18V-bez-aku-5133004891/20224?gad_source=1&gad_campaignid=21041798377&gclid=CjwKCAjwpqHTBhAcEiwAj2AfukP4lkhXr8orNky3sUP06cvk0QEdkmuocv8UhNxz3YtqzOcgnleFlhoCSGcQAvD_BwE

Ula my mamy ryobi krawedziarke . Akumulator używany od makity z przejściówką z allegro bo taki mieliśmy wcześniej od nożyc .
Super urządzenie . Mój hit roku z wszystkich narzędzi ogrodowych.
Ulina 17:35, 28 lip 2026

LIDKA napisał(a)
https://centrumelektronarzedzi.pl/pl/p/Krawedziarka-Ryobi-RY18EGA-0-18V-bez-aku-5133004891/20224?gad_source=1&gad_campaignid=21041798377&gclid=CjwKCAjwpqHTBhAcEiwAj2AfukP4lkhXr8orNky3sUP06cvk0QEdkmuocv8UhNxz3YtqzOcgnleFlhoCSGcQAvD_BwE

Ula my mamy ryobi krawedziarke . Akumulator używany od makity z przejściówką z allegro bo taki mieliśmy wcześniej od nożyc .
Super urządzenie . Mój hit roku z wszystkich narzędzi ogrodowych.

Acha, tą znam bo Madzia ma taką. U mnie się nie nadaje
anpi 11:32, 29 lip 2026

Ula, widziałam Twoją czarną pszczołę! Cieszę się, że Cię odwiedziła i że pysznogłówki się spisują

Liliowce dają u Ciebie niezły popis i hortensje zaczynają swój show!
Wszystko się zagęściło i fajnie rośnie!
Jeszcze zajrzę, ale teraz muszę lecieć do obowiązków. Pozdrawiam.
Gosialuk 11:55, 29 lip 2026

Też zaglądam. Żałuję bardzo, że nie dojechałam na spotkanie.
anabuko1 19:52, 29 lip 2026

Ulinko, ale masz tu urok w ogrodzie

Te kremowe liliowce to czysta łagodność. Tyle pąków i światła na rabacie A w tle te różowe hortensje i trawy ...idealne towarzystwo. Widać, że mają u Ciebie idealne warunki.

A ta hortensja ogrodowa w odcieniach różu z pudrowym dołem... te wielkie "czapy" wyglądają jak z cukierni! I jak pięknie gra z tym wiklinowym fotelem.
Bodziszki to już w ogólnue mistrzostwo. Nieustająco kwitnące to prawda. Ten dywan z fioletu i różu przykrywa wszystko i cieszy oko całe lato.
Zarazasz nimi niesamowicie.

I te ozdoby z ptakami wśród bordowych żurawek jaki fajny akcent. Dają ruch i życie.
Widać w każdym kąciku pasję i wzorową rękę ogrodnika.
Ulina 20:38, 29 lip 2026

anpi napisał(a)
Ula, widziałam Twoją czarną pszczołę! Cieszę się, że Cię odwiedziła i że pysznogłówki się spisują

Liliowce dają u Ciebie niezły popis i hortensje zaczynają swój show!
Wszystko się zagęściło i fajnie rośnie!
Jeszcze zajrzę, ale teraz muszę lecieć do obowiązków. Pozdrawiam.

Wpadnij bo dziewczyny wrzucą fotki, trochę innym okiem niż moje i lepszymi aparatami

Twój ciemiernik cuchnący wysypał nasiona i będę oczekiwać siewek

Aktualnie czas hortensjowy dzieje się
Ulina 20:46, 29 lip 2026

Gosialuk napisał(a)
Też zaglądam. Żałuję bardzo, że nie dojechałam na spotkanie.

Nie Twoją wina Gosiu, zdrowie ważniejsze dbaj o siebie
Ulina 21:06, 29 lip 2026

anabuko1 napisał(a)
Ulinko, ale masz tu urok w ogrodzie

Te kremowe liliowce to czysta łagodność. Tyle pąków i światła na rabacie A w tle te różowe hortensje i trawy ...idealne towarzystwo. Widać, że mają u Ciebie idealne warunki.

A ta hortensja ogrodowa w odcieniach różu z pudrowym dołem... te wielkie "czapy" wyglądają jak z cukierni! I jak pięknie gra z tym wiklinowym fotelem.
Bodziszki to już w ogólnue mistrzostwo. Nieustająco kwitnące to prawda. Ten dywan z fioletu i różu przykrywa wszystko i cieszy oko całe lato.
Zarazasz nimi niesamowicie.

I te ozdoby z ptakami wśród bordowych żurawek jaki fajny akcent. Dają ruch i życie.
Widać w każdym kąciku pasję i wzorową rękę ogrodnika.

Dziękuję
Dla Ciebie moje fiolety, ta część jest moim oczkiem w ogrodzie, ma cieszyć od wiosny do jesieni
Ulina 21:12, 29 lip 2026

Info dla Sylwi

Śmiałki wróciły do łask ale w innym wydaniu, nieco niższym. Choć dopiero w przyszłym roku się okaże czy nie wystrzelą w górę.
Zajawka jednego , ale uwierz fala śmiałkowa jest

Fotka bardzo robocza.
sylwia_slomc... 22:30, 29 lip 2026

No i super Zobaczysz, że będzie fajny klimacik robiło i widoki się poprawią. Trzeba tylko poczekać na kolejny sezon. I myśl nad tym rondem co Ci mówiłam, a te dwie tuje ciachnij jak pokazywałam.