Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ożankowy ogród

Ożankowy ogród

Margo2 23:05, 30 lip 2026

Ulina napisał(a)

Trytomy posadzone mam przed samymi liliowcami, tymi wysokimi. I jakoś się ostały. Te mniejsze seledynowe albo zjadły ślimaki albo zmarzły po dwóch zimach.

Ja własnie posadziłam te limonkowe trytomy. Ciekawe czy przetrwają. U znajomych na Opolszczyźnie zimują, ale u mnie jest chyba zimniej
Ulina 05:13, 31 lip 2026

Iwonka napisał(a)

Zdjęć mogłoby być jeszcze więcej ale zagadałam się i pominęłam chyba pół ogrodu, przepraszam.
Do następnego Ula

Iwonko, fajne zdjęcia dziękuję tym bardziej że nie mam presji na aparat, a jednak z mojego tabletu to taka namiastka, trudno nazwać fotografią
dla osób które u mnie nie były zdjecia Twoje wyraźnie pokazują ogród, tą najważniejszą część ogrodu
Wejściowa nie do końca ogarnięta i jeszcze niedojrzała, nawet cieszę się że nie zdążyłaś zrobić zdjęć
Ulina 05:53, 31 lip 2026

LIDKA napisał(a)
Super są te Wasze ogrodowe spotkania i zawsze inne oko spojrzy na ogród i można dostrzec coś nowego.
Ula pięknie masz baaaardzo.

Lidziu, chciałabym więcej kwitnących, ale na moim gruncie ciężko. Mam to co po wielu latach się sprawdziło, więc na lato zawsze czekam liliowce i hortensje robią szał, u mnie letni i jesienny ogród jest najładniejszy.
Ulina 05:54, 31 lip 2026

ewsyg napisał(a)
Ula, Iwonka pięknie pokazała Twój ogród. Ależ on zmężniał. Muszę w przyszłym roku Cię odwiedzić

Koniecznie