Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

ewa004 11:06, 17 mar 2014

Juziu to już najgorsze jest za wami .teraz już będzie tylko lepiej
Moje dziewczyny wszystkie przeszły w jednym czasie ,najmłodsza miała wtedy miesiąc ,strasznie się bałam jak ona to przejdzie a miała tylko jedną kropeczkę na policzku średnia, parę więcej a najstarszą już dość mocno wysypało
Także prawda że im młodszy organizm tym lepiej i łagodniej to przechodzi

Buziaczki dla was
Juzia 11:21, 17 mar 2014

ewa004 napisał(a)
Juziu to już najgorsze jest za wami .teraz już będzie tylko lepiej
Moje dziewczyny wszystkie przeszły w jednym czasie ,najmłodsza miała wtedy miesiąc ,strasznie się bałam jak ona to przejdzie a miała tylko jedną kropeczkę na policzku średnia, parę więcej a najstarszą już dość mocno wysypało
Także prawda że im młodszy organizm tym lepiej i łagodniej to przechodzi

Buziaczki dla was

Samą ospę da się przejść....gorzej jak są jakieś powikłania. I tego się boję...
Dobrze, że pogoda brzydko, to mi Zuźka nie krzyczy, że chce wyjść
beta 11:40, 17 mar 2014

no własnie...te ewentualne powikłania to problem...ale najgorsze za Wami...jeszcze kilka dni i będzie git

pozdrawiam serdecznie
Juzia 12:14, 17 mar 2014

beta napisał(a)
no własnie...te ewentualne powikłania to problem...ale najgorsze za Wami...jeszcze kilka dni i będzie git

pozdrawiam serdecznie

Odpozdrawiam równie serdecznie!
Joaska 12:24, 17 mar 2014

Justyś o kotach poczytałam, sa mieć nie będę a sąsiadowe po prostu będę tępić....bo nie wyobrażam sobie kupo po obcych kotach sprzątać.... no normalnie sąsiadom chyba na wycieraczkę bym zaniosła,
Juzia 12:33, 17 mar 2014

Joaska napisał(a)
Justyś o kotach poczytałam, sa mieć nie będę a sąsiadowe po prostu będę tępić....bo nie wyobrażam sobie kupo po obcych kotach sprzątać.... no normalnie sąsiadom chyba na wycieraczkę bym zaniosła,

O Ty masz dobry pomysł z tą wycieraczką!!!!!!!
Niech tylko znajdę...
popcorn 12:37, 17 mar 2014

No masakra z kotami, współczuję... u mnie kot od sąsiadów przychodzi, ale łapie nornice, więc ewentualne odchody aż TAK bardzo mi nie przeszkadzają, coś za coś Zdrówka dla Młodej!
pozdrawiam
Juzia 12:38, 17 mar 2014

popcarol napisał(a)
No masakra z kotami, współczuję... u mnie kot od sąsiadów przychodzi, ale łapie nornice, więc ewentualne odchody aż TAK bardzo mi nie przeszkadzają, coś za coś Zdrówka dla Młodej!
pozdrawiam

Dzięki, też pozdrawiam!
Magda70 12:55, 17 mar 2014

Kocie odchody to nic w porównaniu z psimi....
Mam ochotę czasami zanieść sąsiadce psie goowno...a pieska ma duuużego.
Druga sąsiadka postawiła tabliczkę z napisem - Sprzątnij po swoim psie - też niestety nie skutkuje.
Cleo 13:48, 17 mar 2014

Czytam, ze kropki juz lepiej, to dobrze. Pogodę trafiłyście idealną na chorowanie.
U mnie cieplo, ale wieje masakrycznie. No nie da rady nic zrobić, bo odfrunać mozna.

Magda70 napisał(a)
Kocie odchody to nic w porównaniu z psimi....
Mam ochotę czasami zanieść sąsiadce psie goowno...a pieska ma duuużego.
Druga sąsiadka postawiła tabliczkę z napisem - Sprzątnij po swoim psie - też niestety nie skutkuje.

Ale, że gdzie te kupy są? U Was w ogrodzie? Przed? Bo trudno mi sobie wyobrazić sytuacje, ze jakis obcy duzy pies mi sruta w ogrodzie..