No nie już tulipanki!!! Ależ fajne takie niziutkie. U mnie dopiero wylazły cienkie i małe na 2 cm.
Ale mam kwitnącą doniczkę z żółtymi to mi poprawia nastrój, bo dopiero zaczynają kwiaty się wyłaniać.
Joluś, a czy warto w ogóle zaprzątać sobie głowę wysiewem aksamitek do doniczek? Czy wysiane w kwietniu kwitną dużo wcześniej?
A przysiadać możesz zawsze i na ile tylko chcesz Pisałam Ci wcześniej, że w tym roku stanie u nas nowa ławeczka Już mamy upatrzoną. Mam nadzieję, że zachci Cię do posiedzenia na dłużej
Witam Cię Justi Taki maleńki czerwony koniuszek, a jak cieszy!!!!! Narcyze mają już tak duże pączki, że może uda się je jutro podziwiać Podzielę się wtedy z Wami ich widokiem
Aniu, Basiu - ja cierpliwie czekam na wiosnę u Was Wtedy pewnie u mnie nie będzie śladu po cebulowych, a dzięki Wam będę cieszyć nimi oczy i duszę dłużej
No właśnie Aniu!!!! To fajnie, że tak nam się w czasie to kwitnienie rozbiega Dzięki temu mamy zdecydowanie dłuższą wiosnę, później dłuższe lato, piękną długą jesień i......... I stop
Marzenko - te urzekające pierwsze kwitnienia rzeczywiście poprawiają nastrój Tym bardziej, że zawsze mam wrażenie, że zima się tu nigdy nie skończy. Jest strasznie mroczna i długa
Dlatego teraz tym bardziej doceniam coraz dłuższe dni, słońce i oczywiście budzącą się przyrodę
Witaj Wandziu Cieszę się, że zaglądasz do mnie i mojej wiosny w ogrodzie Niedługo będziemy podziwiać kolory w Twoim ogrodzie. I jestem pewna, że wtedy naprawdę będzie co podziwiać