Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród irci

Ogród irci

AgnieszkaBK 22:53, 08 mar 2012

Fajna ławeczka....
Martek 01:21, 09 mar 2012

irena_milek napisał(a)
i ja ale gdyby nie taka ja, to nie byłby taki on

To prawda Irenko.
8 marca to urodziny mojego M więc jak może konkurować z takim świętem,jak Dzień Kobiet ?
Juzia 07:03, 09 mar 2012

justi napisał(a)
Takie nogi metalowe do ławki to w necie kupiliście? Pewnie nie, ale spytam.

W tamtym roku na allegro były... teraz pewnie też
Celina 12:45, 10 mar 2012

Jaka świetna ta ławka!:Andziulo! ale się mój M ucieszy ,nie będzie musiał strugać wszystkiego

a tak w ogóle witaj IrenkoWieczorkiem jak zdążę to zawitam do Ciebie
Milka 12:49, 10 mar 2012

andziulka napisał(a)

Andziulko - pochwal się tymi meblami!!!

Irciu, mój M robi tego typu ławczki Może to żadna filozofia, ale trochę trzeba przy tym męskiej ręki
Te metalowe elementy kupuje w sklepie ( 1 szt-50zł) zamawia u stolarza odpowiedni wymiar desek, potem je maluje i przykręca do metalowych części. Widziałam w sklepie identyczne, kosztowały 370 zł. Czyli opłaca się zrobić samemu

Andziulka, gratuluje, zdolny mąż i super ławka a za oszczędności można poszalec w ogrodniczym
andziulka 18:13, 10 mar 2012

Irenko, ile jest u Ciebie stopni? Cały czas masz już wiosnę? Ja już dziś odkryłam swoje bylinki. Mam nadzieję, że nie będzie dużego mrozu w nocy.
Pozdrawiam cieplutko
Sebek 22:47, 10 mar 2012

Mi też się ławka podoba
malgocha1960 08:33, 11 mar 2012

Irenko,przybywa oznak wiosny? U mnie dzień przywitał mnie słoneczkiem,mam nadzieje na spędzenie trochę czasu w ogrodzie.Na razie nic nie kwitnie,wszystko ledwo gramoli się z ziemi.Pozdrawiam niedzielnie.
Madzenka 09:05, 11 mar 2012

Irciu dopiero do Ciebie zawitałam i jakże żałuję, że tak późno. Zazdroszczę jak wszyscy pięknej architektury i cudownie uporządkowanego sąsiedztwa. Jakże lubię takie osiedla jednakowe stylistycznie -ale dzięki wykończenie ogrodu i powierzchni - różne. Doczytałam, że klimat nie taki przyjazny jakby się wydawało. Myślałam, że bardziej podobny do północnych Niemiec. Widzę jednak, że w ogóle to nie przeszkadza różom i lawendzie.
Z rzyjemnością będę podglądać wiosenne postępy prac w ogrodzie.
I jeszcze przekonałaś mnie definitywnie do przeolejowania tarasu na szary kolor pergole cudowne, gdyby takie można byłoby nabyć w Polsce, ah trochę trzeba poczekać.
noemi 13:27, 11 mar 2012

Irciu dzień dobry zaglądam i nadrabiam zaległości ... tą szarością to i mnie zaraziłaś ... w tym sezonie poprawiam moją drewutnie i mam zamiar przemalować ją na szary kolor i zmienić też kolor dachu , żeby pasował do szeregówki ... zanim trafiłam na ogrodowisko to nie widziałam pewnych rzeczy ... tarasu chyba nie uda mi się przemalować , bo to kompozyt , ale te szary kolor jest świetny